1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-01-2014 23:03

Ορίστηκαν οι διαιτητές της Πελοποννήσου

Τα Εθνικά πρωταθλήματα βόλεϊ μετά την διακοπή λόγω των εορτών επαναρχίζουν και όπως φαίνεται μπαίνει τέλος στην αποχή που είχε προκηρύξει το ΔΣ του Συνδέσμου των διαιτητών της ΕΣΠΕΠ.
Οι 28 διαιτητές μέλη του Συνδέσμου, που από την αρχή είχαν εκδηλώσει την αντίθεσή τους στην απόφαση του ΔΣ, «σφυρίζουν» κανονικά και σε παιχνίδια των Εθνικών Κατηγοριών. Μάλιστα ο Κώστας Πετούσης και ο Παναγιώτης Γκόλφης, που είναι στην Επιτροπή Ορισμού της ΕΣΠΕΠ προχώρησαν σε ορισμό διαιτητών από την λίστα των «28» σε παιχνίδια της ΕΣΠΕΠ. Ουσιαστικά η αποχή δεν υφίσταται και αναμένεται με μεγάλη ενδιαφέρον η αντίδραση του ΔΣ των διαιτητών της ΕΣΠΕΠ, που ακόμη δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα για την απόφαση των «28».

Πηγή: pelop.gr

3 σχόλια

  • Comment Link ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014 18:32 posted by ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ

    ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ .... ΑΦΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΑΠΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ Η ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΠ??ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ!!!!Η ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ???

    ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΙ!!!ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!!

  • Comment Link Ο μονοφθαλμος Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 19:42 posted by Ο μονοφθαλμος

    Βάλε κοματα, τελείες και Σ αντι ς για να καταλαβαίνουμε τι λες. Το Δημοτικό το τέλειωσες ή κόπηκες;

  • Comment Link ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 07:51 posted by ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΙ

    ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ.ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥς ΔΥΟ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ (ΓΚΟΛΦΗ-ΠΕΤΟΥΣΗ)ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗς ΕΠΙΣΤΟΛΗς ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΤΟΥς ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥς ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ.ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗς ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΠΕΠ?? ΜΗΠΩΣ???????

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ