1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-09-2013 13:08

Εξόφληση μέχρι το Δεκέμβριο ζητούν οι διαιτητές

Τα οφειλόμενα μονοπόλησαν την συζήτηση κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΟΔΒΕ που εγινε παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη και του αντιπροέδρου, Κωστή Ψαρουδάκη.

Οι διαιτητές ζητούν να εξοφληθούν με μία δόση τα οδοιπορικά τους, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν πάρει και τα χρήματα των αποζημιώσεων. Από την μεριά του ο κ. Μαυρομάτης ξεκαθάρισε ότι αν η ομοσποδνία πάρει την επιχορήγη μέχρι το τέλος του χρόνου, οι διαιτητές θα πάρουν τα οφειλόμενα για τις μετακινήσεις, ενώ τα υπόλοιπα θα τα πάρουν σε ετήσιες δόσεις.

Οι αποφάσεις που πάρθηκαν στην Γενική Συνέλευση της ΟΔΒΕ στις 7 Σεπτεμβρίου 2013 στην Αθήνα:

α. Εξόφληση σε μία δόση , όλων των οφειλομένων οδοιπορικών και ημεραργιών σε διαιτητές για την συμμετοχή τους σε αγώνες όλων των κατηγοριών(Εθνικών - τοπικών ) , σε τουρνουά ανόδου , σε αγώνες κυπέλου , σε αγώνες τελικών φάσεων , beach volley , κ.λ.π. , περιόδων 2010-2013 , μέχρι 20 Οκτωβρίου 2013.

β. Εξόφληση σε μία ή περισσότερες δόσεις , των οφειλομένων αποζημιώσεων για συμμετοχή (διαιτησία) σε αγώνες όλων των κατηγοριών (Εθνικών -τοπικών), σε τουρνουά ανόδου , σε αγώνες κυπέλου , σε αγώνες τελικών φάσεων , beach volley , κ.λ.π. , περιόδων 2010-2013 , μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2013 (οριστική εξόφληση).

γ. Προκαταβολική καταβολή των εξόδων για μετακίνηση και ημεραργία , όπου για την συμμετοχή διαιτητών σε αγώνες οποιασδήποτε κατηγορίας , απαιτείται αεροπορική ή ακτοπλοϊκή μετακίνηση.

Σε όλες τις υπόλοιπες μετακινήσεις (χερσαίες) η καταβολή των οφειλομένων θα γίνεται με το τέλος εκάστου μηνός.

δ. Εξουσιοδοτείται το Δ.Σ. της ΟΔΒΕ , στο οποίο ανατίθεται η επιμέλεια και παρακολούθηση της υλοποίησης της απόφασης , να προκηρύσσει αποχή των διαιτητών στο σύνολο ή σε τμήμα της επικράτειας , σε περίπτωση μη εφαρμογής της εν μέρει ή στο σύνολο.

ε. Δεσμεύονται τα Δ.Σ. των Συνδέσμων κατά το καταστατικό της ΟΔΒΕ ότι θα κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της απόφασης .

στ. Εξουσιοδοτείται η ΟΔΒΕ να συζητήσει με την ΕΟΠΕ στην βάση του διαλόγου την υποβληθείσα πρόταση για τμηματική καταβολή τμήματος των παλαιών οφειλών (ρύθμιση).

Πέραν των παραπάνω υπήρξαν ή επαναβεβαιώθηκαν και οι αποφάσεις:

- Στην Γ.Σ. Μαρτίου 2014 , θα τεθεί το θέμα επανεξέτασης του ύψους των παραβόλων για τις δηλώσεις ενεργείας.

- Επίσης θα τεθεί το θέμα της αναγκαιότητας ή όχι επανεξέτασης της διαδικασίας προαγωγικών εξετάσεων ΟΔΒΕ. Αποφασίστηκε ομόφωνα να ενεργοποιηθεί με ευθύνη της ΤΕΔ/ΟΔΒΕ η διάταξη του καταστατικού περί επιμορφωτικού σεμιναρίου ενεργών καθηγητών ΟΔΒΕ .

- Η Γ.Σ. απέρριψε το συγκεκριμένο δείγμα στολής διαιτητών που παρουσιάστηκε και επαναβεβαίωσε προηγούμενη απόφαση της για το χρώμα και τον τύπο της νέας στολής διαιτητών. Η ΟΔΒΕ δεσμεύτηκε ότι η νέα στολή θα είναι έτοιμη την 1η Ιανουαρίου 2014.


2 σχόλια

  • Comment Link trelamenos Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013 08:08 posted by trelamenos

    Χαχαχα ακου αποχη...θα τους φαει η μαρμαγκα οπως εφαγε και τους μπιτσαδορους το καλοκαιρι με τις ευλογιες του καπετανιου!ΥΓ.Για αλλη μια φορα που ακουμε τον Αχιλλεα αν παρουμε την επιχορηγηση...και πως λειτουργει βρε προεδρε αυτη η ρημαδα ομοσπονδια οταν δεν παιρνετε ποτε επιχορηγηση???

  • Comment Link geologos Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 14:16 posted by geologos

    Αληθεύει ότι οι διαιτητές προχωράνε σε αποχή από σήμερα;;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ