1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
17-09-2013 17:45

Οι κορυφαίοι διαιτητές της βόρειας Ελλάδας στην Αλεξανδρούπολη

Την περασμένη Κυριακή (15 Σεπτεμβρίου) πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Έβρου στην Αλεξανδρούπολη το 21ο Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο 2013 από τον Συνδέσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Θράκης.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, στο σεμινάριο είχε δικαίωμα να παραστούν διαιτητές-μέλη των Συνδέσμων Θεσσαλίας,  Μακεδονίας, Θράκης - Αν. Μακεδονίας και Βορείου Ελλάδος - Θεσσαλονίκης, για τους αξιολογημένους σε λίστες διαιτητές και τους παρατηρητές διαιτησίας.

Υπόχρεοι παρακολούθησης στα σεμινάρια της ΟΔΒΕ είναι όλοι οι αξιολογημένοι διαιτητές που είναι στις λίστες ενώ για τους υπόλοιπους διαιτητές κατηγοριών  Α΄ & Β΄ ΟΔΒΕ η συμμετοχή είναι προαιρετική και αποτελεί κριτήριο αξιολόγησης και συμμετοχής τους στις λίστες αξιολογημένων διαιτητών της ΚΕΔ.

Οι υπόχρεοι διαιτητές θα πρέπει να παρακολουθήσουν ένα από τα τρία σεμινάρια, προκειμένου να αξιολογηθούν σε λίστες. Τα άλλα δύο έχιυν προγραμματιστεί σε Αθήνα και Κρήτη.

Δικαιολογημένη απουσία από το Ετήσιο Σεμινάριο θεωρείται:

α. Του διαιτητή που ορίσθηκε σε αγώνα με ορισμό της Επιτροπής Διαιτησίας της FIVB ή της CEVή της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ.

β. Του διαιτητή που για σοβαρούς επαγγελματικούς ή οικογενειακούς λόγους αδυνατεί να συμμετάσχει (για να διαπιστωθεί ο λόγος απαιτείται κατάθεση δικαιολογητικών στο Δ.Σ. ΟΔΒΕ).

γ. Του διαιτητή που προσκομίζει ιατρική βεβαίωση από δημόσιο νοσοκομείο για ασθένειά του κατά τις ημέρες του σεμιναρίου.

Για κάθε περίπτωση αποφασίζει το ΔΣ της ΟΔΒΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δαπάνες μετακίνησης των διαιτητών που έλαβαν μέρος στο σεμινάριο όφειλαν να καταβληθούν από τους ίδιους τους διαιτητές. Κανένα άλλο χρηματικό ποσό (συμμετοχής ή άλλο) δεν θα επιβαρύνει τους διαιτητές.

1 σχόλιο

  • Comment Link geologos Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 19:08 posted by geologos

    Τελικά τι αποφασίστηκε στη Γ.Σ. της ΟΔΒΕ; Οι διαιτητές θα κατέβουν να παίξουνε κανονικά ή θα κάνουν αποχή;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ