1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-08-2023 16:27

Στην Κόρινθο η Καναδέζα Λατόγια Χάτσινσον

Την ενίσχυση της στην επίθεση με την Καναδέζα διαγώνια, Λατόγια Χάτσινσον, ενόψει της νέας Πρι Λιγκ ανακοίνωσε η Κόρινθος.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

« Η διοίκηση του ΑΣΠ Κόρινθος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Καναδέζα διαγώνια Latoya Hatchinson.Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ευρώπης και όχι μόνο. Ενδεικτικά: VC Tirol (Αυστρία), Svedala VBK (Σουηδία), PVK Prerov (Τσεχία), VB NO Sokol/Post (Αυστρία), Diamond Food Fine Chef – Air Force (Ταϊλάνδη), SK Tirana (Αλβανία).

Ξεκίνησε την καριέρα της από το Edinboro University.Είναι γεννημένη το 1995, έχει ύψος 1,75, και διαθέτει εξαιρετικά χαρακτηριστικά στο επιθετικό παιχνίδι. Αναμένεται να βοηθήσει στα μέγιστα τη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στην Pre League Γυναικών,

Της ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες!

“Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που αποτελώ μέρος του ΑΣΠ Κόρινθος τη φετινή χρονιά. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους ανθρώπους του συλλόγου και τους φιλάθλους μας. Είμαι έτοιμη να δουλέψω σκληρά και στο 100% για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Θέλω να εξελιχθώ και να βελτιωθώ μέσα από τις προπονήσεις και ελπίζω η χρονιά θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα." υποστήριξε η Καναδέζα παίκτρια.

Η ανακοίνωση του ΑΣΠ για τις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν:

«Η μεγάλη δύναμη του ΑΣΠ Κόρινθος ήταν ανέκαθεν ο κόσμος του, ο παλμός που δίνατε όλες και όλοι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του συλλόγου.

Σε λίγο καιρό ξεκινάει η προετοιμασία μια νέας σεζόν, που μας βρίσκει και πάλι στις μεγαλύτερες κατηγορίες της χώρας (Pre League Γυναικών). Αν και θα θέλαμε τον αθλητισμό ακόμα ψηλότερα στην Κορινθία, δεν μπορούμε να μην είμαστε περήφανοι ως ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος του Νομού που τον εκπροσωπούμε σε αυτό το επίπεδο.

Καλούμαστε να σταθούμε στο ύψος της ιστορίας που γράφουμε επί σειρά ετών και θα το κάνουμε. Αρκεί να σας έχουμε στο πλάι μας!Πώς θα γίνει αυτό; Με την αγορά των νέων καρτών διαρκείας φυσικά!

Με δύο διαφορετικές τιμές, τα προμηθεύεστε, έχετε πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας και το κυριότερο! Βάζετε ένα σημαντικό λιθαράκι σε αυτή την προσπάθεια.Πού θα τα προμηθευτείτε:-Mille Piedi (Ερμού 6, Κόρινθος)-Just Radio 96.4 (Κολιάτσου 40, εντός στοάς (έναντι Tucan), Κόρινθος»

Kόρινθος ρόστερ

Πάσες: Έλενα Γεωργιάδου, 'Αντεια Τσιγαρίδα

Κεντρικές: Κυπαρίσση Ραφαηλία, Μαριλέτα Ασημακοπούλου, Κατερίνα Ελευθερίου

Ακραίες:  'Ελλη Μανάϊ

Διαγώνιες: - Λατόγια Χάτσινσον (Καναδάς), Κωνσταντίνα Μαρινοπούλου

Λίμπερο: Μαργαρίτη Μαριάννα, Αγγιστριώτη Μαριαλένα

Προπονητής: Κάταλιν Κις

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ