1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2023 15:04

ΖΑΟΝ: Ανεβαίνει επίπεδο με διαγώνια την Μπορχανί

 Εξαιρετική κίνηση για τον ΖΑΟΝ που προοσπαθεί να ανασυγκροτηθεί αγωνιστικά ενόψει της νέας Πρι Λιγκ Γυναικών με την απόκτηση της 35 χρονης διαγώνιας (1μ83) Μαϊντάν Μπορχανί, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηλυσιακό.

"Μία σπουδαία μεταγραφή ολοκλήρωσε ο ΖΑΟΝ καθώς συμφώνησε με την Ιρανή διαγώνια Μαεντέχ Μπορχανί.

Η 35χρονη Μπορχανί αγωνίστηκε τη σεζόν 2022-2023 στη Volley League με τον Ηλυσιακό και είναι η πρώτη αθλήτρια από Ιραν που αγωνίστηκε μακριά από την πατρίδα της.Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Ιράν ξεκίνησε την σπουδαία καριέρα της στην Περσέπολις για να ακολουθήσουν οι Ισφαχάν, Αζάντ, Σαρμαγιέχ και η Παϊκάν Τεχεράνης.

Το 2018 μετακόμισε στη Βουλγαρία για λογαριασμό της Σούμεν και την επόμενη χρονιά βρέθηκε στην Τουρκία όπου αγωνίστηκε διαδοχιά σε Μπαγκλούμ, Σαμσούν Ανακέντ, Νεβτσεχίρ, Γκεντσλίκ και το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τον Ηλυσιακό.

Η ύψους 1.83 διαγώνια ήταν 17η σκόρερ στη Volley League γυναικών με 283 πόντους και η παρουσία της στην Pre League δίνει τεράστια δυναμική στην ομάδα που χτίζει ο Αντώνης Παπαδόπουλος."

 Το μέχρι τωρα ρόστερ του ΖΑΟΝ:

Πασαδόροι: Νίκα, Βαϊοπούλου

Ακραίες: Κάβουρα, Βίκυ Παπαδοπούλου

Διαγώνιοι Μπορχανί

Κεντρικές: Ίνγκριντ Χάνσον Τούντλαντ (ΗΠΑ), Μερκουριάδη,

Λίμπερο: Σπυροπούλου

Προπονητής; Αντώνης Παπαδόπουλος

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ