1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2022 19:55

Παραίτηση Κυριάκου Καμπερίδη απο τον Πανιώνιο!

Καταιγιστικές εξελίξεις είχαμε στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου, καθώς ανακοινώθηκε η επίσημη παραίτηση του πολύπειρου  Ορεστιαδίτη προπονητή, Κυριάκου Καμπερίδη, πάνω στον οποίο ο Ιστορικός το περασμένο καλοκαίρι είχε στηρίξει την ανασυγκρότηση του ρόστερ και την διεκδίκησης της άνοδου στη Volley League, η οποία παραμένει βασικός στόχος, οπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της διοίκησης του Πανιωνίου αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος βόλεϊ γυναικών ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του προπονητή Κυριάκου Καμπερίδη για προσωπικούς του λόγους!

Ως υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Αλέξανδρος Ερμάλ Τσικόγια.Η διοικούσα επιτροπή εμμένει στον αρχικό στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην volley league.»

Ο νέος υπηρεσιακός προπονητής Ερμάλ Τσικόγια θα κοουτσάρει τον Πανιώνιο στο Σαββατιάτικο εκτός έδρας ματς με την Κόρινθο για την 6η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ