1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-11-2022 18:08

Πρι Λιγκ γυναικών (6η αγωνιστική): Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής των Πεύκων κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμάτας. Μάχες σε Κόρινθο, Βριλήσσια, Αμπελόκηπους

Το ντέρμπι κορυφής των Πεύκων με τον Απόλλωνα Καλαμάτας είναι το ματς που ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική της Πρι Λιγκ γυναικών.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρυσι είχε δραματικές μονομαχίες στον ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου, καθώς η ομάδα της Θεσσαλονίκης αρχικά έκανε το «μπρέικ» στην Καλαμάτα, αλλα στη συνέχεια η Μεσσηνιακή ομάδα έκανε την ανατροπή, και με δύο σερί νίκες πέρασε στον μεγάλο τελικό με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Και φέτος οι δύο σύλλογοι είναι και πάλι από τα φαβορί ανόδου. Τα Πεύκα που προέρχονται από ρεπό, είναι αήττητα με 4/4 νίκες έχουν 12 πόντους και φιλοδοξούν να πάρουν ένα καθαρό τρίποντο και να μείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη ο μαχητικός Απόλλωνας που έχει πέντε ματς, και ισοβαθμεί με την ομάδα του Γιάννη Χαριτωνίδη, πάει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να παλέψει για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει σε τροχιά κορυφής.

Σπουδαίο παιχνίδι στα Βριλήσσια όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται τον εκπληκτικό Βότση. Από την μία για τον γηπεδούχο ΦΟΒ που ενισχύθηκε σημαντικά το περασμένο καλοκαίρι, το παιχνίδι είναι μονόδρομος, καθώς προέρχεται από καρέ διαδοχικών ηττών και θέλει να κάνει μια νέα αρχή στο φετινό πρωτάθλημα με το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Από την άλλη ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης, όπως και πέρυσι έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα, προέρχεται από σημαντική νίκη κόντρα στις Αμαζόνες και βρίσκεται στην τετράδα με 10 πόντους.

Γερή μετωπική έχουμε στην Κόρινθο (φωτό) όπου η γηπεδούχος ομάδα που βρίσκεται στην έβδομη θέση στοχεύει με την βοήθεια των φιλάθλων της, να επιστρέψει στις νίκες (ήττα από Απολλώνιο) απέναντι στον Πανιώνιο και να ξεκινήσει μια νέα ανοδική πορεία .Η ομάδα της Ν. Σμύρνης που φέτος είναι στα φαβορί της κατηγορίας για την άνοδο, θα επιδιώξει με τη σειρά της το διπλό ώστε με συνδυασμό αποτελεσμάτων να μπει στην τετράδα.

Επιστροφή στις νίκες θέλουν και οι Αμαζόνες που έχασαν έδαφος με την ήττα τους από τον Βότση. Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας θέλει μόνο τρίποντο, καθώς υποδέχεται τους ουραγούς Μακεδόνες που έχουν ξεκινήσει άσχημε με 0/5 ήττες.

Πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία στους Αμπελόκηπους, καθώς η νεοφώτιστη Ελπίδα που έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση με τρεις νίκες σε πέντε ματς, έχει οκτώ πόντους και βρίσκεται στην έκτη θέση, υποδέχεται τον ένατο Πορφύρα. Οι γηπεδούχες που παίζουν με μεγάλο ενθουσιασμό, φιλοδοξούν στο μικρό τους γήπεδο να διευρύνουν το νικηφόρο σερί των δύο νικών και να ανεβούν αρκετά ψηλότερα στην βαθμολογία. Από την άλλη η μαχητική ομάδα του Μανώλη Αποστολογιωργάκη, θέλει μόνο τρίποντο για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση και να πλησιάσει στην πεντάδα.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Κυριακή όπου ο πρωτοπόρος Απολλώνιος που είναι αήττητος από το… περυσινό πρωτάθλημα της Α2, πάει στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση κόντρα στη ΧΑΝΘ. Η ομάδα του Νίκου Μπουτσουρή ήδη μετράει 4/4 και θα επιδιώξει ένα ακόμη τρίποντο ώστε να κρατηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας ενώ η ομάδα της Χριστιανικής Αδελφότητας που έχει μία νίκη θα χρειαστεί να κάνει υπέρβαση για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στη πολύ δυνατή ομάδα του Κερατσινίου.

Pre League Γυναικών -6η αγωνιστική

Σάββατο 19/11

Βριλησσίων, 17.45, ΦΟ Βριλησσίων-ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση

Διαιτητές: Ράντσιου, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Παγκοζίδης

«Ι. Λεμονίδης», 17.30, ΑΣ Ελπίς-ΑΟΦ Πορφύρας

Διαιτητές: Μαυρίδης Γ., Κυριακόπουλος, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου

Πεύκων, 18.00, ΑΣ Πρωτ/τές Πεύκων-Απόλλων Καλαμάτας

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Δρανίτσας, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης

Κορίνθου, 18.00, ΑΣΠ Κόρινθος-ΓΣ Πανιώνιος

Διαιτητές: Πρέντζας, Τόλιος, Παρατηρητής: Δημάκης

«Στ. Καλαϊτζής», 18.30, ΑΟΝ Αμαζόνες-ΑΣ Μακεδόνες

Διαιτητές: Κατερλή, Μαυρικίδου, Παρατηρητής: Τσάκωνας

Κυριακή 20/11

«Μ. Τσικίνας», 16.30, ΧΑΝΘ-ΟΦΑ Απολλώνιος

Διαιτητές: Δημητρίου, Μπουκουβάλα, Παρατηρητής: Μαυρίδης Θ. Ρεπό ο Αίαντας Ευόσμου

Η Βαθμολογία της Πρι Λιγκ ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ