1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-11-2021 20:37

Αγωνία για την Μαντώ Φαλέγκα στους Μακεδόνες Αξιού

Αγωνία επικρατεί στους Μακεδόνες Αξιού για τον σοβαρό τραυματισμό της Μαντώ Φαλέγκα, μετά τον τραυματισμό της στον γόνατο το περασμένο Σάββατο στην Κόρινθο όπου για την 2η αγωνιστική της Πρι Λιγκ, η ομάδα των Κυμίνων ηττήθηκε με 3-1.

Η άτυχη 27χρόνη (1μ75) ακραία που έχει περάσει από πολλές ομάδες της Θεσσαλονίκης και τον ΑΟ Λαμίας, αρχικά μεταφέρθηκε με την βοήθεια των ανθρώπων της διοίκησης της Κορίνθου, στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης για εξετάσεις, ενώ στη συνέχεια επέστρεψε με την υπόλοιπη αποστολή στην Θεσσαλονίκη, όπου επρόκειτο να υποβληθεί σε μαγνητική μόλις ξεπρηστεί το γόνατο της, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού της.

Επίσης η διοίκηση του Θεσσαλονικιώτικου συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση που ευχαριστεί το σύλλογο της Κορίνθου για τη συμπαράσταση της, στον τραυματισμό της Φαλέγκα

:«Οι Μακεδόνες Αξιού αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά την ομάδα ΑΣΠ Κόρινθος βόλεϊ Γυναικών για την ζεστή φιλοξενία που μας επιφύλαξε στην χθεσινή μας αναμέτρηση και για την άμεση βοήθεια που προσέφερε στην αθλήτρια μας Μαντώ Φαλέγκα μετά τον τραυματισμό της.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα της Κορίνθου για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος! Ελπίζουμε σε γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα για την αθλητρια μας!»

Φωτό: Lamiasports.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ