1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-11-2021 18:20

ΖΑΟΝ: Ανασυγκρότηση ενόψει του ντέρμπι με τα Πεύκα

Στο μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι (7/11, 17.30) κόντρα στα Πεύκα για την 3η αγωνιστική του Α ομίλου της Πρι Λιγκ εχει στρέψει πλέον την προσοχή του ο ΖΑΟΝ. Η επόμενη μέρα βρήκε την ομάδα της Κηφισιάς μετά την καθαρή ήττα από το Αιγάλεω με 3-0, να ανεβάζει ρυθμούς για την μεγάλη κόντρα με την Θεσσαλονικιώτικη ομάδα στο Ζηρίνειο.

Ο προπονητής του συλλόγου Κώστας Λιώσης κάνοντας τον απολογισμό μετά την αναμέτρηση με το Σίτι υποστήριξε: «Η νίκη του Αιγάλεω ήταν δίκαιη. Το Αιγάλεω ανταποκρίθηκε 100% στις απαιτήσεις του αγώνα. Αυτό το ντέρμπι αποτελεί παρελθόν για μας και πλέον καλούμαστε να ανασυγκροτηθούμε αγωνιστικά αυτή την εβδομάδα, ενόψει ενός ακόμη δύσκολου παιχνιδιού όπως είναι αυτό με τα πρωτοπόρα Πεύκα.»

Όσον αφορά την προετοιμασία της Κηφισιώτικής ομάδας, ο κ Λιώσης αφού ανέλυσε στις παίκτριες του τα λάθη που κόστισαν στην ομάδα την ήττα, και την κακή εμφάνιση στο Αιγάλεω, ζήτησε καλύτερη διαχείριση του αγώνα κόντρα στα Πεύκα και πολύ μεγαλύτερη συγκέντρωση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ