1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2020 14:28

Γιώργος Σαραντέας: «Η Άρτεμις θα κατέβει κανονικά και ας μην ευχαριστεί πολλούς καλοθελητές»

Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε ο Γιώργος Σαραντέας για την παρουσία της Άρτεμις στο νέο πρωτάθλημα της Πρι λιγκ γυναικών. Ο εμβληματικός προπονητής της ομάδας του Κορυδαλλού με ξεκάθαρη δήλωση του, δίνει τέλος στις φήμες για επικείμενη αποχώρηση του συλλόγου από την κατηγορία ενώ με ευθύτητα και θάρρος αναφέρεται στις μετακινήσεις παικτριών αλλά και στα οικονομικά προβλήματα που δημιούργησε στον ιστορικό σύλλογο, η πανδημία του κορονοϊού.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σαραντέα

«Η επίσημη θέση μου είναι ότι έχουμε 2 στόχους Αποπληρωμή των χρεών μας προς αθλήτριες προπονητές και συνεργάτες των δυο τελευταίων χρόνων, έχουμε ήδη καλύψει το 80%, και παραμονή στην κατηγορία, στην οποία θα κατέβουμε κανονικότατα κι ας μην ευχαριστεί πολλούς καλοθελητές.

Οι αθλήτριες που έφυγαν είχε αποφασιστεί να φύγουν από τον Οκτώβριο του 2019 (με εγγραφή απόφαση του ΔΣ,που έλαβαν και τα παιδιά εδώ και 9 μηνες) στον αντίποδα της προσφοράς τους τα τελευταία 4 χρόνια στην ομαδα.

Επίσης να μου πουν ορισμένοι, πως γίνεται σε μια «άχρηστη ομαδα» όπως η ΑΡΤΕΜΙΣ, με «άχρηστο προπονητή» όπως εγώ, και «άχρηστες αθλήτριες», όλες οι ομάδες να θέλουν να πάρουν παίκτριες από μας;

Αυτά και όποιοι έχουν απορίες να με καλέσουν στο τηλέφωνο για να τους πω ακριβώς τι χρωστάνε όλες οι ομάδες, και τι τάζουν και ζητάνε από τις αθλήτριες.

Εμείς δηλώνουμε σε όλους παράγοντες και αθλήτριες που έρχονται ότι έχουμε αναγνωρισμένες οφειλές που είχαμε υπολογίσει να κλείσουμε μέχρι φέτος τον Ιούλιο Δυστυχώς η πανδημία μας εκτροχίασε το σχεδιασμό αλλά θα επανασχεδιάσουμε και θα επαναπροσδιορίσουμε τη στρατηγική μας για να ανταποκριθούμε τόσο στις οικονομικές, όσο και στις αγωνιστικές απαιτήσεις.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ