1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-07-2020 13:01

Ενίσχυση της ΧΑΝΘ με Μαίρη Μπούκουρα

Στην Πρι Λιγκ με την φανέλα της ΧΑΝΘ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν, η 25 χρονη ακραία, Μαίρη Μπούκουρα. Η αθλήτρια πέρυσι ήταν στο ρόστερ του ΑΟ Θήρας ενώ εχει αγωνιστεί σε ΄Αργος, Φιλαθλητικό Λαρισαϊκο, Κόρινθο και Λαμία.

Η ανακοίνωση της ΧΑΝΘ για την αθλήτρια αναφέρει:

«H ΧΑΝΘ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Μαίρη Μπούκουρα».Η 25χρονη ακραία (1.74μ) θα αγωνίζεται με τα «κόκκινα» χρώματα για την αγωνιστική σεζόν 2020/21.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια της ΧΑΝΘ δήλωσε: 

"Νιώθω πολυ ευχαριστημένη με την επιλογή που έκανα να αγωνιστώ φέτος στην Θεσσαλονίκη, με την φανέλα της Χανθ! Πιστεύω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο στο τέλος , να νιώθεις μέσα σου μια ευχαρίστηση!

Θέλω να μας ευχηθώ να έχουμε μια πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, πάνω απ' όλα με υγεία που είναι και το σημαντικότερο και να μπορέσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε!

Με πολλή όρεξη, θέληση για δουλειά μέσα στο γήπεδο και ψυχή μπορούμε να καταφέρουμε πολλά! Χαίρομαι που θα γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους και θα προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε αυτό το σωματείο, το οποίο έχει και μια ιστορική πορεία!"

φωτο Lamiasports

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ