1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-07-2020 14:06

Παραμένει στον πάγκο των Βριλησσίων ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος

Προπονητής στον πάγκο των Βριλησσίων και την καινούργια χρονιά στην Πρι Λιγκ θα είναι ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα των βορείων προαστίων, λίγο πριν το τέλος του περυσινού πρώτου γύρου.

Οι δύο πλευρές μετά από συνάντηση που είχαν, έδωσαν τα χέρια, και πλέον προχωρούν στη δημιουργία μιας νέας ομάδας που θα είναι ανταγωνιστικότερη , στο νέο πρωτάθλημα. Μεταγραφικά ήδη η ομάδα έχει ανακοινώσει, την πασαδόρο, Μαρία Μικέλη, την κεντρική Αφροδίτη Γιώτα απο την Κόρινθο, την ακραία Σοφία Αποστολάκη από την Κόρινθο ενώ ανανέωσαν οι ταλαντούχες, Ελένη Έρωτα, Αφροδίτη Κάβουρα, Αγγελική Στάθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου.

«O ΦΟ Βριλησίων ανακοινώνει  την ανανέωση συνεργασίας με τον Χρήστο Τριανταφυλλόπουλο για την επόμενη σεζόν της Πρι Λιγκ 2020-2021. Ο κ. Τραιναταφυλλόπουλος ανέλαβε την ομάδα μας πέρυσι σε μια δύσκολη χρονική και αγωνιστική συγκυρία, και κατάφερε να την ανασυγκροτήσει και να την οδηγήσει σε μια καλή πορεία, μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος για την πανδημία.

Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται μια νέα επιτυχημένη σεζόν με υγεία.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ