1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2020 23:07

Άλλαξαν επίπεδο τα Πεύκα με την απόκτηση της Άλκηστης Καραφουλίδου

Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από τους Πρωταθλητές Πεύκων, καθώς ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την Άλκηστη Καραφουλίδου-Στεβάνοβιτς. Η 21 χρονη εξαιρετική διαγώνια που είναι 1μ95, προέρχεται από μια διετία στον ΑΟ Θήρας με τον οποίο φέτος τερμάτισε στην δεύτερη θέση της Volleyleague γυναικών και έφτασε στην οκτάδα του Τσαλεντζ καπ.

Με την προσθήκη της Καραφουλίδου τα Πεύκα αλλάζουν επίπεδο αλλα ταράζουν και τις ισορροπίες στην Πρι Λιγκ και πλέον δείχνουν ότι θα είναι από τα φαβορί για την άνοδο στη Volleyleague γυναικών.

Στην ομάδα του πολύπειρου κοουτς Μανώλη Σκουλικάρη, έχουν ενταχθεί η εξαιρετική λίμπερο Μαρία Μυρίδου από τον ΠΑΟΚ, η πασαδόρος Άρτεμις Πλουμή από τον Αίαντα Ευόσμου και επίσης πρώην παίκτρια του ΠΑΟΚ, η ταλαντούχα ακραία, Κωνσταντίνα Μπαλογιάννη από ΜΕΝΤ ενω έχουν ανανεώσει η έμπειρη ακραία και αρχηγός, Μαρία Κοτέογλου, η Εβρίτισσα διαγώνια Ευδοκία Νικολαϊδου και η πασαδόρος Κατερίνα Γαβριηλίδου.

Η Καραφουλίδου είναι γεννημένη το 1999 στην Κατερίνη, έχει ύψος 1μ95, έχει παίξει στον Πιερικό, Μακεδόνες Αξιού τέσσερα χρόνια, όπου μαζί με την Μαρία Μυρίδου και προπονητή τον Σκουλικάρη, το 2018 η ομάδα των Κυμίνων τερμάτισε τέταρτη στην Volleyleague γυναικών. Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε με μεγάλο ποσό από τα Κύμινα στον ΑΟ Θήρας. Είναι επίσης διεθνής με συμμετοχές στην εθνική νεανίδων και γυναικών.Το καλοκαίρι του 2018 μετακόμισε με μεγάλο ποσό από τα Κύμινα στον ΑΟ Θήρας.

Καραφουλίδου: «Στόχος των Πεύκων η άνοδος»

Μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της, η διεθνής αθλήτρια δήλωσε:

:«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα γυρίσω ξανά στην Θεσσαλονίκη έπειτα από δυο χρόνια στην Σαντορίνη .Εύχομαι στην Σαντορίνη που πέρασα δυνατές στιγμές, καλή συνέχεια και ελπίζω η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αξίζει. Ο στόχος των Πεύκων είναι σίγουρα η άνοδος, καθώς η ομάδα έχει χτιστεί για να ανεβεί την επόμενη χρονια. Εύχομαι να έχουμε υγεία πάνω από όλα και όλα θα πάνε καλά.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ