1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-07-2020 16:51

Νέα αρχή για την Εύα Μανώλικα που συνεχίζει στο Αιγάλεω

Την φανέλα του Αιγάλεω θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν η Εύα Μανώλικα. Η 23 χρονη κεντρική παίκτρια (1μ 85) που βρίσκεται από παγκορασίδα στο σύλλογο. συμπληρώνει 13 χρόνια παρουσίας στο Αιγάλεω και αποτελεί μία από τις πιο παλιότερες αθλήτριες του «Σίτι», μαζί με την πασαδόρο και αρχηγό της ομάδας, Κατερίνα Βλάχου.

Ο «πύργος» του Αιγάλεω που πέρασε μια μεγάλη περιπέτεια τραυματισμού πριν από έξι μήνες στην Ερυθραία, κόντρα στις Αμαζόνες, επέστρεψε πλέον γερή και δυνατή και με διάθεση να προσφέρει για άλλη μια σεζόν στις «μπλέ», ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Πρι Λιγκ.

Η διοίκηση του Αιγάλεω στην ανακοίνωση της για την ανανέωση με την Μανώλικα αναφέρει:

« Ο Α.Ο. Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Εύα Μανώλικα. Η υπαρχηγός υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει για 13η χρονιά στο σύλλογο μας. Της ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την ανανέωση της,η αθλήτρια υποστήριξε

''Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα μου για 13η συνεχόμενη χρονιά!Εγω τη σεζόν που μας πέρασε σταθηκα λίγο πιο άτυχη καθώς εκτός από την καραντίνα και τη διακοπή του πρωταθλήματος είχα να αντιμετωπίσω και έναν τραυματισμό ο όποιος έχει αποκατασταθεί εντελώς και είμαι έτοιμη να επιστρέψω στα γήπεδα!

Εύχομαι μια χρόνια γεμάτη υγεία πρώτα από όλα για όλους και πολλές επιτυχίες. Επίσης εύχομαι φέτος να είναι η χρόνια μας και να κάνουμε το άλμα προς τα πάνω

 Βιογραφικά Εύα Μανωλικα
18/01/97
1.85cm
Κεντρική"

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ