1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2020 14:02

Ανανεώσεις με προοπτική στα Βριλήσσια

Τριπλή ανανέωση στα Βριλήσσια τα οποία «κτίζουν» μια νεανική και αρκετά ταλαντούχα ομάδα για τη καινούργια σεζόν στη νέα Πρι Λιγκ.
Συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε, ότι την φανέλα του συλλόγου θα φορούν στο νέο πρωτάθλημα 2020-21, η 22 χρονη (1μ85) διαγώνια Ελένη Έρωτα, η οποία αποτέλεσε την «αιχμή του δόρατος» και προέρχεται από μια σταθερή και ιδιαίτερα παραγωγική σεζόν στην επίθεση, η 21 χρονη ακραία, Αφροδίτη Κάβουρα, που ξεχώρισε για την μεγάλη αλτικότητα και αποτελεσματικότητα της και η επίσης 21 χρονη (1μ84) κεντρική, Αγγελική Στάθη, η οποία βοήθησε αποτελεσματικά στο μπλοκ, σε όσα παιχνίδια χρησιμοποιήθηκε. Πρόκειται για τρεις αθλήτριες  που προέρχονται απο τις ακαδημίες του συλλόγου και έχουν μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Μεταγραφικά η ομάδα του Χρήστου Τριανταφυλλόπουλου, εχει ανακοινώσει την πασαδόρο, Μαρία Μικέλη και την κεντρική Αφροδίτη Γιώτα απο την Κόρινθο ενω συνεχίζονται οι κινήσεις για την ανασυγκρότηση του ρόστερ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ