1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-10-2019 22:12

Pre League: Ντέρμπι στην Ερυθραία, δυνατές μάχες σε Αιγάλεω, Ζηρίνειο

Σε δύο δόσεις διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική του συναρπαστικού πρωταθλήματος της Πρι Λιγκ με την αναμέτρηση Αμαζόνες-ΑΕΚ στην Ερυθραία να ξεχωρίζει στο κυρίως πιάτο της Κυριακής, όπου γίνονται τέσσερα παιχνίδια.


 

 

Το Σάββατο διεξάγονται μονο δύο παιχνίδια. Αρχικά τα Βριλήσσια υποδέχονται τον Βότση. Οι γηπεδούχες «πληγωμένες» από την ήττα με κάτω τα χέρια από την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα, θέλουν το τρίποντο για να επιστρέψουν στις νίκες και να εκμεταλλευτούν στη συνέχεια το πρόγραμμα τους, καθώς έχουν τρία εντός στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Από την άλλη ο νεοφώτιστος και μαχητικός Βότσης με θετικό απολογισμό 4 βαθμούς στα δύο πρώτα ματς, στην πρώτη φετινή του έξοδο στην Αθήνα, έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στα Βριλήσσια που είναι από τα φαβορί για την διεκδίκηση της ανόδου.

Στη Λαμία η ομώνυμη ομάδα αντιμετωπίζει στο «Χαλκιοπούλειο» την Άρτεμις με στόχο την δεύτερη σερί της νίκη μετά την μεγάλη νίκη-ανατροπή στη Θεσσαλονίκη κόντρα στο Βότση και την ήττα στην πρεμιέρα  από την καλύτερη ΑΕΚ. Για την ομάδα της Άρτεμις, το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας; αφού το φετινό νεανικό και άπειρο συγκρότημα του Κορυδαλλού προσπαθεί να αποκτήσει ομοιογένεια και ψυχολογία ενώ εχει ξεκινήσει με δύο ήττες και έναν βαθμό, απολογισμό.

Την Κυριακή το πρόγραμμα ξεκινάει από το κλειστό «Στ. Βενέτης» οπου το Αιγάλεω θα αντιμετωπίσει τους Μακεδόνες. Το « Σίτι» με όπλο την σκληρή του έδρα, θα επιδιώξει τη νίκη με καθαρό τρίποντο, μετά την κακή εμφάνιση και ήττα με 3-0 στο ουδέτερο του Ρέντη από τον Πανιώνιο. Από την άλλη οι μαχητικοί Μακεδόνες Αξιού, με ηθικό από την σπουδαία νίκη τους με 3-0 κόντρα στις ισχυρές Αμαζόνες, θα προσπαθήσουν στη δεύτερη έξοδο τους στο Λεκανοπέδιο να αντισταθούν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Με φόρα από το πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει στο πρωτάθλημα με 2/2, ο ΖΑΟΝ επιστρέφει στο Ζηρίνειο κόντρα στον Πανιώνιο, με στόχο να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις και να τριπλασιάσει το σερί του που θα τον κρατήσει στην κορυφή. Από την άλλη οι "κυανέρυθρες" με καλή ψυχολογία και βαθμολογική «ανάσα» από τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Αιγάλεω, ανεβαίνει στην Κηφισιά για να κυνηγήσει βαθμό η βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη η ΧΑΝΘ,μετά το μεγάλο «διπλό» στον Κορυδαλλό απέναντι σε μια ομάδα που στοχεύει στην παραμονή της όπως η ομάδα της Χριστιανικής αδελφότηττας, αντιμετωπίζει την Κόρινθο με σκοπό την καθαρή νίκη που θα της δώσει ψυχολογία για τη συνέχεια. Από την άλλη η Κόρινθος θα επιδιώξει με όλες τις δυνάμεις της για να πετύχει την πρώτη νίκη, ύστερα από το κακό ξεκίνημα με δύο ήττες απο Αιγάλεω και ΖΑΟΝ.

Τέλος η αυλαία πέφτει στο κλειστό της Ερυθραίας, όπου οι Αμαζόνες αντιμετωπίζουν σε ντέρμπι κορυφής την ΑΕΚ. Η νεοφώτιστη ομάδα της Ερυθραίας που ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές και προέρχεται από ήττα στα Κύμινα με 3-0, θα τα δώσει όλα για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στο μεγάλο φαβορί για άνοδο στη Volleyleague. Η Ένωση που ανανέωσε το ρόστερ της και φέτος με δυνατές μεταγραφές και διατήρησε τον κ. Αποστολογιωργάκη στον πάγκο, στοχεύει στην τρίτη σερί της νίκη που θα την εδραιώσει στην κορυφή και θα της ανεβάσει την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Οκτωβρίου

Βριλησσίων 17.45: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΠΣ Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Χρηστίδης, Μαυρικίδου, Γραμματεία: Πέρρου, Παρατηρητής: Ράπτης.

Χαλκιοπούλειο 18.00: ΑΟ Λαμίας 2013 - ΑΓΣ Άρτεμις
Διαιτητές: Μαυρακης, Κουτσής, Γραμματεία: Τσάβου, Παρατηρητής: Παναγής.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου

Στ. Βενέτης 17.00: ΑΟ Αιγάλεω - ΑΣ Μακεδόνες
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Οικονόμου Β., Γραμματεία: Καστάνη, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Ζηρίνειο 17.30: ΖΑΟΝ - ΓΣ Πανιώνιος
Διαιτητές: Βουδούρης, Κυργιαλάνη, Γραμματεία: Πανταζή, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

Στ. Καλαϊτζής 18.00: ΑΟΝ Αμαζόνες - ΑΕΚ (Live streaming απο Sportsonair)
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Μαρκάτης, Γραμματεία: Ακαρέπη, Παρατηρητής: Γεωργουλέας.

Μ. Τσικίνας 18.00: ΧΑΝΘ - ΑΣΠ Κόρινθος
Διαιτητές: Μπουγιούκας Κ., Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Εμμανουηλίδου, Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ