1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-06-2019 13:13

Κίνηση ματ απο τα Βριλήσσια με Σοφία Γκρέκα

Άλλη μια εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση για τα Βριλήσσια, τα οποία μετά τις «βόμβες» με Αρετή Τέζα, Ειρήνη Κοκκινάκη, ανακοίνωσαν και την Σοφία Γκρέκα.

Η απόκτηση της 22 χρονης ακραίας (25/6/1997, 1μ80) που προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τον Ηλυσιακό, ισχυροποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό το νέο ρόστερ της ομάδας των βορείων προαστίων, και επιβεβαιώνει ότι η άλλοτε πρωταθλήτρια Ελλάδος, κατεβαίνει στην καινούργια Πρι Λιγκ με όραμα και φιλοδοξία για είσοδο στα πλεϊ οφ ανόδου και ότι προκύψει.

Για την Γκρέκα που είχε αναδειχθεί Mvp της 10ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, τα Βριλήσσια αποτελούν τον έκτο σταθμό της καριέρας της, μετά τον Τυφώνα, τον Ηρακλή Κηφισιάς (2013-16) που σάρωσε τις κούπες στα τμήματα υποδομών , την Ηλιούπολη (2016-17) την ΑΕΚ (2017-18) και πέρυσι τον Ηλυσιακό.

Η ανακοίνωση του σωματείου για την Γκρέκα αναφέρει:« Η διοίκηση των Βριλησσίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας για την σεζόν 2019-20, με την ακραία Σοφία Γκρέκα, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στην Volleyleague γυναικών, με την ομάδα του Ηλυσιακού.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Βριλησσίων και της ευχόμαστε υγεία και πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ