1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2019 15:03

Μακεδόνες Αξιού: Ανακοίνωσαν Ζιώγα, κράτησαν Οικονομίδη και βασικό κορμό

Την ανανέωση με τον προπονητή Γιώργο Οικονομίδη μαζί με μια τετράδα παικτριών, ανακοίνωσαν οι Μακεδόνες Αξιού για το νέο πρωτάθλημα της Pre League ενώ στις μεταγραφές, γνωστοποίησαν την απόκτηση της διαγώνιας, Νίκη Ζιώγα (φωτό με πρόεδρο Θεολόγο Μπορμπόκη) που πέρυσι διακρίθηκε με την Κόρινθο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου των Κυμίνων:

« Η διοίκηση του ΑΣ Μακεδόνες Αξιού, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για την περίοδο 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Pre League, με τον προπονητή, Γιώργο Οικονομίδη και τις αθλήτριες, Γεωργία Μητακίδου, Παπαδοπούλου Μαριαλένα, Τσοχατζή Μαρίνα, Ευθυμιάδου Αποστολίνα.

Επίσης ο σύλλογος μας , ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την διαγώνια Φερενίκη Ζιώγα , η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στην Κόρινθο.

Tην καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Μακεδόνων και της ευχόμαστε υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.»

Σχετικά άρθρα

  • Οι Μακεδόνες υποδέχτηκαν την Μπούλαζιτς «κλείνουν» και Αμερικανίδα
    Την πολλά υποσχόμενη και ικανότατη σκόρερ, Ιβάνα Μπουλαζιτς που αγωνίζεται τελικά διαγώνια και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα των Μακεδόνων Αξιού, υποδέχτηκε  χθές η διοίκηση του συλλόγου των Κυμίνων ενώ είναι θέμα ωρών και η  απόκτηση μιας Αμερικανίδας ακραίας.
  • Μπορμπόκης: «Μας έκαναν υπερήφανους Μακεδόνες»
    Τα συγχαρητήρια στις αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο των Μακεδόνων, για το τρίποντο που πέτυχαν στην Ηλιούπολη που επανέφερε το σύλλογο των Κυμίνων στην δεύτερη θέση της Volleyleague, έδωσε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Θεολόγος Μπορμπόκης, ο οποίος τόνισε:

  • Απόλαυση στην Σαντορίνη!
    Στη Σαντορίνη βρίσκεται η αποστολή των Μακεδόνων Αξιού για τον σημερινό αγώνα με τον ΑΟ Θήρας και φυσικά οι αθλήτριες της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν την βόλτα τους στην Καλντέρα.

  • Χρόνια Πολλά με συμβόλαιο στη Τσοχατζή
    Ανήμερα των γενεθλίων αλλά και της ονομαστικής εορτής της Μαρίνας Τσοχατζή, η ΑΕΚ ανακοίνωσε την υπογραφή του συμβολαίου της. Η Ένωση με αυτό τον τρόπο εύχεται «Χρόνια Πολλά» στην 22χρόνη πασαδόρο που επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια.
  • Προτεραιότητα στην ξένη πασαδόρο
    Την ώρα που την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ, η Μαρίνα Τσοχατζή, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν δόσει προτεραιότητα στην ξένη πασαδόρο που θα αποκτηθεί για να καλύψει τη θέση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ