1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2018 15:17

Ελένη Μεμετζή: «Δεν φοβόμαστε κανέναν, πάμε για τη νίκη με τον Παναθηναϊκό»

Η ΑΕΚ έδειξε την ανωτερότητα της στο ματς με την Λαμία κερδίζοντας τη με 3-0 σετ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η προπονήτρια της «Ένωσης», Ελένη Μεμετζή μίλησε στο Volleynews.gr  για τον αγώνα και για το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μια δύσκολη ομάδα, ήταν αήττητη μέχρι στιγμής, η Λαμία είναι μια πολύ καλή ομάδα και το έδειξε. Στο πρώτο σετ μπήκαμε πολύ δυνατά, μετά όμως χαλαρώσαμε και ο αντίπαλος ήταν πολύ δυνατός. Θεωρώ πως ήταν αναμενόμενο να φτάσει το σκορ εκεί που έφτασε».

Επίσης συμπλήρωσε: «Και οι τρείς ομάδες που έχουν δηλώσει ότι πάνε για άνοδο δηλαδή εμείς ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατές. Αυτά τα παιχνίδια είναι δύσκολα, αμφίρροπα και απρόβλεπτα. Εμείς φυσικά δεν φοβόμαστε κανέναν, έχουμε κοινό στόχο και οι τρείς ομάδες και θέλουμε μόνο να κερδίζουμε. Εννοείται ότι πάμε μόνο για την νίκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ευελπιστώ πως στο τέλος θα είμαστε νικητές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ