1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-10-2018 10:10

Διπλά γενέθλια στην Άρτεμις Κορυδαλλού

Ένα αρκετά ευχάριστο διάλειμμα περίμενε χθες στο κλειστό του Κορυδαλλού, το προπονητικό τιμ και το σύνολο των παικτριών της ομάδας, καθώς είχαν διπλά γενέθλια, οι Δήμητρα Ευθυμιοπούλου και Μάρα Ράπτη.

Οι δύο ακραίες και σκορπίνες στο ζώδιο, που έχουν ένα χρόνο διαφορά (21 η Ευθυμιοπούλου, 22 η Ράπτη), συνέπεσε να έχουν μαζί γενέθλια, γεγονός που γιόρτασε μέσα σε όμορφο κλίμα, η οικογένεια της Άρτεμις.

Η βοηθός προπονήτρια, Αργυρώ Μουτζουρίδου, έφερε στο κλειστό γυμναστήριο, τούρτα με δύο κεράκια, όπου έσβησαν μαζί οι δύο αθλήτριες, κάτω από τα χειροκροτήματα και τις ευχές των συμπαικτριών τους, του προπονητή Νίκου Μπουτσουρή και του γενικού αρχηγού, Γιώργου Σαραντέα.

Οσονα αφορά τον αγωνιστικό τομέα, η Άρτεμις αφήνει πίσω της, τις δύο αρχικές ήττες στο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ 9ΑΕΚ, Αιγάλεω) και ρίχνει το βάρος στην προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα ,κόντρα στην Μεσσαρά  την Κυριακή 4/11 στις 16.00

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ