1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-06-2018 09:10

Στο Αιγάλεω Κοντούδη και Αρμάου

Διπλή μεταγραφική ενίσχυση στο Αιγάλεω με τις Ρόζας Αρμάου και Ελένη Κοντούδη. Οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες που αγωνίστηκαν πέρυσι σε Νίκη Αμαρουσίου και Ηρακλή Κηφισιάς, αποκτήθηκαν από την διοίκηση του «Σίτι» για την ενίσχυση των ομάδων υποδομής του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου των δυτικών προαστίων αναφέρει:

«Το Αιγάλεω συνεχίζει την παράδοση κ επενδύει στο μέλλον.Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την διπλή μετεγγραφή δύο πολύ ταλαντούχων αθλητριών της Ρόζας Αρμάου και της Ελενη Κοντούδη

Η Ρόζα Αρμάου φέτος αγωνιζόταν στη Νίκη Αμαρουσίου και η Ελένη Κοντουδη στον Ηρακλή Κηφισιάς.Η coach μας Αγγελική Αντωνιάδη έχει αποδείξει ότι το μέλλον ανήκει στις μικρές ηλικιακά αθλήτριες και αυτό θα κάνει κ φέτος.

Η Ρόζα και η Ελένη ανήκουν πλέον στο δυναμικό της ομάδας του City και ειμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσουν στο έπακρο την ομάδα μας να φτάσει ψηλά όπως φτάνει άλλωστε κάθε χρόνο.

Ευχαριστούμε τους γονείς και των δύο αθλητριών που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και τους υποσχόμαστε ότι η αγκαλιά της οικογένειας του Αιγάλεω έχει ήδη ανοίξει και να μην ανησυχούν για τίποτα.»

Σχετικά άρθρα

  • Βριλήσσια: Κράτησαν Ταμπουρατζή στον πάγκο, ανακοίνωσαν ανανεώσεις και μεταγραφές
    Στα Βριλήσσια θα συνεχίσει να κοουτσάρει και τη νέα σεζόν (2019-20), ο Κώστας Ταμπουρατζής. Ο πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού και της Κηφισιάς, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων, την ανανέωση της συνεργασίας τους μετά την σπουδαία περσινή σεζόν όπου ο ΦΟΒ τερμάτισε στην 7η θέση της Πρι Λιγκ και απέφυγε τα πλέι άουτ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ