1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-07-2019 22:02

Βριλήσσια: Κράτησαν Ταμπουρατζή στον πάγκο, ανακοίνωσαν ανανεώσεις και μεταγραφές

Στα Βριλήσσια θα συνεχίσει να κοουτσάρει και τη νέα σεζόν (2019-20), ο Κώστας Ταμπουρατζής. Ο πρώην διεθνής βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού και της Κηφισιάς, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων, την ανανέωση της συνεργασίας τους μετά την σπουδαία περσινή σεζόν όπου ο ΦΟΒ τερμάτισε στην 7η θέση της Πρι Λιγκ και απέφυγε τα πλέι άουτ.

Επίσης η διοίκηση του συλλόγου μετά το μεταγραφικό μπαράζ με τις Ειρήνη Κοκκινάκη, Αρετή Τέζα, Σοφία Γκρέκα, ανακοίνωσε την παραμονή των ταλαντούχων Αφροδίτη Κάβουρα, Ελένη Έρωτα, Αγγελική Στάθη, Κοραλία Μποκή αλλά και την απόκτηση τριών νέων εξελίξιμων αθλητριών -μελών της εθνικής κορασίδων, Ελένη Κοντούδη, Δήμητρα Ζαχαροπούλου, Ιωάννα Καμπυλαυκά.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει«Η διοίκηση του ΦΟΒ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας για δεύτερη χρονιά με τον προπονητή του συλλόγου μας , Κώστα Ταμπουρατζή.

Στο πρόσωπο του η ομάδα μας, βρήκε ένα αθόρυβο και σπουδαίο εργάτη του βόλεϊ που κατάφερε πέρυσι να την οδηγήσει στην έβδομη θέση της Πρι Λιγκ ενω παράλληλα αξιοποίησε τις ταλαντούχες αθλήτριες από τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας.

Επίσης ανακοινώνουμε την παραμονή των ταλαντούχων αθλητριών, Αφροδίτη Κάβουρα, Ελένη Έρωτα, Αγγελική Στάθη, Κοραλία Μποκή, οι οποίες προέρχονται από τις αναπτυξιακές ομάδες του ΦΟΒ και έχουν βοηθήσει καθοριστικά με την απόδοση τους στην αγωνιστική άνοδο των Βριλησσίων, τα τελευταία χρόνια.Τ

έλος καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Βριλησσίων και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την φανέλα της ομάδας μας, τις νεομεταγραφέντες και μέλη της εθνικής κορασίδων, Ελένη Κοντούδη, (πασαδόρος) από το Αιγάλεω, Δήμητρα Ζαχαροπούλου (ακραία) από Φοίβο Μελισσίων και την Ιωάννα Καμπυλαυκά (λίμπερο) από Ηρακλή Κηφισιάς.»

Σχετικά άρθρα

  • Στο Αιγάλεω Κοντούδη και Αρμάου
    Διπλή μεταγραφική ενίσχυση στο Αιγάλεω με τις Ρόζας Αρμάου και Ελένη Κοντούδη. Οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες που αγωνίστηκαν πέρυσι σε Νίκη Αμαρουσίου και Ηρακλή Κηφισιάς, αποκτήθηκαν από την διοίκηση του «Σίτι» για την ενίσχυση των ομάδων υποδομής του συλλόγου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ