1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-02-2018 02:07

Pre League: Κυριακή κοντή γιορτή!

Πέντε αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου στην Pre League και η μάχη για την κατάκτηση των θέσεων 2-5 κορυφώνεται αφού για την 17η αγωνιστική, η Θέτιδα Βούλας μετράει αντίστροφα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και την άνοδο στην Volleyleague γυναικών.

Τα πιο ενδιαφέροντα ματς γίνονται την Κυριακή. Η πρωτοπόρος Θέτιδα μετά τον αποκλεισμό της στο κύπελλο από τον διοργανωτή του F4 ΑΟ Θήρας, θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στο Αιγάλεω.

Το «Σίτι» με σπουδαία ψυχολογία από την κατάκτηση του φάιναλ φορ νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ θα υποδεχτεί χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να κοιτάξει στα μάτια την σπουδαία αντίπαλο του που διαθέτει το πιο πληρέστερο ρόστερ στην κατηγορία.

Λίγο νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη η ΧΑΝΘ που παλεύει για την σωτηρία της και έσπασε το αήττητο της Θέτιδας, υποδέχεται την Μεσσαρά που προσπαθεί να διατηρηθεί στην πεντάδα των πλέι οφ ενώ θα ξέρει και το αποτέλεσμα του ανταγωνιστή του Πανιώνιου που παίζει το Σάββατο.

Τέλος ο Ηλυσιακός, η ομάδα της εβδομάδας που αρχικά υπέστη ηττα-σοκ από την Λαμία στο «Χαλκιοπούλειο» αλλά προκάλεσε αίσθηση μεσόβδόμαδα με την εκπληκτική πρόκριση του στο F4 του κυπέλλου γυναικών, θέλει τη νίκη απέναντι στον σκληροτράχηλο ΖΑΟΝ που έχει στον πάγκο του τον προπονητή του, Κώστα Λιώση που ήταν για έξι χρόνια στον πάγκο του συλλόγου των Ιλισίων.

Από το πρόγραμμα του Σαββάτου ξεχωρίζουν ο Πανιώνιος που είναι σταθερός στην πρωτη πεντάδα και υποδέχεται την μαχητική Λαμία, το ντέρμπι ουραγών ανάμεσα σε Πετρούπολη-Βριλήσσια ενώ η ΑΕΚ υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας και με νίκη περνάει δεύτερη και θα περιμένει την Κυριακή το αποτέλεσμα του δεύτερου Ηλυσιακού με τον ΖΑΟΝ για να δει αν θα παραμείνει εκεί.

Pre League Γυναικών
17η αγωνιστική

Σάββατο 17/2/2018
Σχολ. Ν. Φιλαδέλφειας, 16.45: ΑΕΚ - Απόλλων Πατρών
Διαιτητές: Λιάκου-Μεταξά. Γραμματεία: Ακαρέπη. Παρατηρητής: Τουλής

Ν. Παξιμαδάς, 18.00: ΓΣ Πετρούπολης - ΦΟ Βριλησσίων
Διαιτητές: Λιδωρικιώτη-Χαμπιλού. Γραμματεία: Κορδετζάκη. Παρατηρητής: ΤσάκωναςΝ. Σμύρνης,

19.00: ΓΣ Πανιώνιος - ΑΟ Λαμίας 2013 (Νstv live streaming)
Διαιτητές: Νικολόπουλος-Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Χάλκου. Παρατηρητής: Βασιλειάδης

Κυριακή 18/2/2018

Μ. Τσικίνας, 14.45: ΧΑΝΘ - ΓΑΣ Μεσσαράς
Διαιτητές: Δημητρίου-Σιμίδης. Γραμματεία: Εμμανουηλίδου. Παρατηρητής: Καραγιάννης

Στ. Βενέτης, 15.30, ΑΟ Αιγάλεω - Θέτις Βούλας
Διαιτητές: Ράντσιου-Βλάχος. Γραμματεία: Καλιγέρη. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος

Ιλισσίων, 17.30: ΑΟ Ηλυσιακός - Ζηρίνειος ΑΟΝ
Διαιτητές: Πρέντζας-Γεωργάκη. Γραμματεία: Μυλωνά. Παρατηρητής: Τριανταφύλλου

Σχετικά άρθρα

  • Final-4 Κυπέλλου Γυναικών LOCO: Πάθος για... κούπα στον τέταρτο τελικό ΑΕΚ - Ολυμπιακού (10/3, 20.15 ΕΡΤ 3)
    Η ώρα για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς έφτασε στο γυναικείο βόλεϊ καθώς το βράδυ της Κυριακής (10/3, 20:15, ΕΡΤ3) ΑΕΚ και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Loco που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι.
  • Eπιστροφή Γιοβάνη στο ΖΑΟΝ
    Στο ΖΑΟΝ  επέστρεψε μετά πο ένα χρόνο η Μάρβη Γιοβάνη. Η πολύπειρη διαγώνια μετά την αποχώρηση της από την Θέτιδα Βούλα με την οποία αγωνίστηκε στον πρώτο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας των βορείων προαστίων να επιστρέψει στο Ζηρίνειο, ώστε να την ενισχύσει επιθετικά στον δεύτερο γύρο της Πρι Λιγκ.
  • Στην ΑΕΚ και επίσημα η Σάρα Τσάριτς
     Και επίσημα η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της Σέρβας 23 χρονης (1μ93) διαγώνιας, Σάρα Τσάριτς
  • Volley League Γυναικών: Η Αφροδίτη Γιώτα KYANA MVP της 10ης αγωνιστικής
    Η Κατερίνα Γιώτα της ΑΕΚ είναι η KYANA MVP της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών.Η Ελληνίδα κεντρική με 12 πόντους, εκ των οποίων οι 5 από μπλοκ, οδήγησε την Ένωση στην σπουδαία νίκη με 3-1 σετ επί του ΑΟ Θήρας.
  • Volley League Γυναικών: Η Φερονίκη Ζιώγα KYANA MVP της 5ης αγωνιστικής
    Η Φερονίκη Ζιώγα του Ηλυσιακού είναι η KYANA MVP της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών. Η Ελληνίδα διαγώνια της ομάδας των Ιλισίων πέτυχε 23 πόντους με 21/50 τελειωμένες επιθέσεις και 2 άσσους στην νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη», σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου στο γυναικείο βόλεϊ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ