1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
10-03-2014 16:00

Μαρία Χατζηνικολάου:«Θα τα δώσουμε όλα» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο volleynews.gr μίλησε η Μαρία Χατζηνικολάου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την ήττα με 3-0. Η κεντρική των Βριλησσίων μεταξύ άλλων δήλωσε πως η ομάδα της θα δώσει τα πάντα στα παιχνίδια που έμειναν, όπως και στα πλέι οφ.

«Το παιχνίδι κρίθηκε στη δική μας απόδοση, η οποία δεν ήταν καλή, ούτε η αναμενόμενη. Είχαμε αρκετά θέματα και στην υποδοχή και στο σέρβις μας. Νομίζω θα ήταν εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αν ήμασταν λίγο καλύτερες σε αυτά τα στοιχεία.

Η ΑΕΚ παίζει αυτό το παιχνίδι από τα μισά του πρωταθλήματος και μετά. Δεν βλέπουμε κάτι διαφορετικό, είναι το ίδιο παιχνίδι. Είναι σε καλή κατάσταση, είχε και μία δύσκολα εβδομάδα που ήταν ψυχολογικά πεσμένη και αυτό φαινόταν στα πρόσωπα των κοριτσιών. Αυτά βέβαια είναι περαστικά.

Ο στόχος των Βριλησσίων ήταν να μπει στην τετράδα και να πάρει την καλύτερη δυνατή θέση. Για αυτό θα παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια, μήπως καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλύτερο από την τρίτη θέση. Μετά ξεκινούν τα πλέι οφ κι εκεί είναι τελείως διαφορετική κατάσταση, τα δίνεις όλα και ό,τι βγει».

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 617 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ