1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
10-03-2014 01:30

Πόλα Κίτσου:«Τίποτα δεν έχει κριθεί»

Αξιολογείστε το άρθρο
(2 votes)
Στο volleynews.gr μίλησε η Πόλα Κίτσου μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και την ήττα των Βριλισσίων με 3-0. Η τεχνικός των Βριλισσίων τόνισε πως η ομάδα της επιδόθηκε σε πολλά σε πολλά λάθη, τα οποία η ΑΕΚ δεν συγχωρεί.
«Το να έρθεις στη Φιλαδέλφεια και να κερδίσεις είναι κάτι πολύ δύσκολο. Θεωρώ ότι προετοιμαστήκαμε πολύ καλά, αλλά κάναμε εύκολα λάθη και χάσαμε το παιχνίδι.  Το πρώτο σετ ενώ ξεκίνησε καλά για εμάς, δείξαμε μία αδυναμία, ξέφυγε το σκορ, και με μία ομάδα σαν την ΑΕΚ ήταν δύσκολο να το ανατρέψεις. Προσπαθήσαμε να καταφέρουμε την ανατροπή στο δεύτερο, αλλά πάλι κάναμε λάθη και όταν παίζεις με την ΑΕΚ δεν σου χαρίζει τα εύκολα λάθη. Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στην υποδοχή, την οποία εμείς δεν κρατήσαμε και δεν μπορέσαμε να κάνουμε την ανάπτυξη που  θέλαμε.

Τα Βριλήσσια φυσικά προλαβαίνουν να ανέβουν βαθμολογικά. Μαθαίνουμε από τα λάθη μας, θέλει υπομονή, πολλή δουλειά και συνεχίζουμε, τίποτα δεν κρίνεται τώρα. Είναι απλά τα πράγματα, σε κάθε παιχνίδι πάμε για νίκη. Πάμε για νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια, και για καλύτερο βόλεϊ».
Διαβάστηκε 1161 φορές

4 σχόλια

  • Comment Link vrilissia Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 22:18 posted by vrilissia

    άσχετο blogger αλλά φαίνεται έχεις πρόβλημα με τον συγκεκριμένο αλλά δεν έχει κάμια σχεση με Λαιο κ Παπαδόπουλο…Ο κύριος αυτός φέτος είναι με τον Nargile οχι πέρσι

  • Comment Link The blogger Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 19:11 posted by The blogger

    Η γνωστή πριονοκορδέλα του ΣΕΠΠΕ συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της! Λάιος, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης και τώρα Πόλα! Όλοι ήσαν ήρωες...!!!!

  • Comment Link ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ε. Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 17:55 posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ε.

    ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ….ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΣΩΜΟ ΟΠΩΣ ΛΕΣ Κ ΕΣΥ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ Ο ΕΥΣΩΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ… ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΥΣΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ…Η Κ.ΚΙΤΣΟΥ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ Κ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΔΟΥΛΕΥΤΗ. Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΔΕΚΤΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΚΟΙΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΕΣΥ Κ ΑΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΤΟΥΣ.

  • Comment Link Η ΚΕΡΚΙΔΑ Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 10:10 posted by Η ΚΕΡΚΙΔΑ

    Ο Ευσωμούλης

    Χθές τα Βριλήσσια έχασαν 3 - 0 από την ΑΕΚ του Μανώλη Ρουμελιώτη.
    Η παρουσία της Πόλας Κίτσου στο πρώτο της ντέρμπι, ως πρώτη προπονήτρια, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αν και οι παίκτριες που είχε στην διάθεση της, υπέπεσαν σε σωρεία προσωπικών λαθών, αντιμετωπίζοντας μια ανώτερη ΑΕΚ.
    Εκεί όμως στις κερκίδες που καθόμουν και προσπαθούσα να δω κάθε λεπτομέρεια του αγώνα, αηδίασα με τα σχόλια του γνωστού σε όλους ΔΙΠΛΟΘΕΣΙΤΗ - "ΕΥΣΩΜΟΥΛΗ" του Ελληνικού βόλεϊ που καθόταν εκεί παραπέρα.
    Ο άνθρωπος αυτός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν έπαψε να σχολιάζει με τον χειρότερο τρόπο την απόδοση της ομάδας του, στην οποία εργάζεται υπό άγνωστο καθεστώς.
    Το χειρότερο δε είναι, ότι καταφερόταν με τρόπο απαράδεκτο (κατά την προσφιλή του μέθοδο, όπως πάντα έκανε και με τον προηγούμενο προπονητή της ομάδας Μανώλη Ρουμελιώτη αλλά και με άλλους προπονητές όταν βρίσκεται στην κερκίδα), για κάθε ενέργεια της προπονήτριας της ομάδας. Μιλούσε τόσο προσβλητικά για μια ζωντανή "ιστορία" του αθλήματος, που αν μη τι άλλο λειτουργούσε άψογα στην διαχείριση του αγώνα αν λάβουμε υπόψη το υλικό που είχε στα χέρια της, για το οποίο αποκλειστικός υπεύθυνος ήταν ο "Ευσωμούλης - Διπλοθεσίτης" ο οποίος από όσο ξέρουμε σχεδίασε την ομάδα από την αρχή της σεζόν, επιλέγοντας ο ίδιος αυτές τις παίκτριες που τώρα αυτός "αηδιάζει".
    Είπε τόσα πολλά το στόμα του, που οι γύρω του κοιταζόντουσαν μεταξύ τους και αναρωτιόντουσαν αν αυτός είναι ΜΕ την ομάδα ή ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ της ομάδας.
    Αλλά όλοι ξέρουμε ότι αυτός ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    Μανώλη, Πόλα κάντε την δουλειά σας όπως εσείς ξέρετε και κλείστε τα αυτιά σας σε τέτοιου είδους άτομα.
    θα επανέλθω

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ