1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2018 21:33

Κόρινθος: Έκοψε την πίτα της μέσα σε πανηγυρικό κλίμα

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την ετήσια πίτα της έκοψε μέσα σε πανηγυρικό κλίμα η Κόρινθος, που τη βρίσκει να έχει κερδίσει την παραμονή της στην Volleyleague και να είναι ένα βήμα πριν τη συμμετοχή της στο F4 του κυπέλλου γυναικών.

Χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρει για την εκδήλωση:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η φετινή κοπή της πίτας για το σύλλογο μας, στον πολύ όμορφο χώρο της Αθλούπολης.Παραβρέθηκαν αθλήτριες όλων των ηλικιών, φίλοι και χορηγοί της ομάδας.

Επίσης, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, ο Θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θανάσης Γκίκας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μιχάλης Χατζής, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Σταυρέλης, Βασίλης Πανταζής, Τιμολέων Πιέτρης και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, Βασίλης Γεώργαρης.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Αλατζάκης, αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε η οποία ήταν ιστορική για το σύλλογο, αφού η ομάδα των Γυναικών πέτυχε την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία (πλέον Volleyleague Γυναικών).«Ήταν ένα όραμα που έγινε πραγματικότητα μετά από μια μεγάλη προσπάθεια των αθλητριών, του προπονητή και της διοίκησης

Πλέον ο στόχος είναι να παραμείνουμε για χρόνια σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Η φετινή ομάδα σχεδιάστηκε με γνώμονα το να μην υπερβούμε τις δυνατότητές μας, με ξεκάθαρο στόχο την παραμονή στην κατηγορία, κάτι που έχει ήδη επιτευχθεί.Το πλάνο είναι να αξιοποιήσουμε τη βάση από την επιτυχημένη περσινή ομάδα με τα κορίτσια που κατάγονται από την περιοχή και μας έκαναν υπερήφανους.

Παράλληλα, θα γίνονται στοχευμένες προσθήκες, που θα βοηθήσουν την ομάδα να ανεβεί επίπεδο και να βελτιώνεται συνεχώς.Επιθυμούμε να εδραιωθούμε στην κατηγορία, κάνοντας μικρά αλλά σταθερά βήματα.»

Διαβάστηκε 1353 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ