1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-05-2022 00:47

Απόλλωνας Καλαμάτας: Τυχερή στην ατυχία της η Σοφία Καρακύκλα!

Τυχερή στην ατυχία της στάθηκε η Σοφία Καρακύκλα . Η 24χρονη (1μ85) κεντρική, η οποία σόκαρε συμπαίκτριες, αντιπάλους και τους φιλάθλους του Απόλλωνα Καλαμάτας που βρέθηκαν στο γήπεδο για το δεύτερο τελικό με το Αιγάλεω, με τον τραυματισμό της στο δεύτερο σετ, τελικά διαπιστώθηκε ότι υπέστη εξάρθρωση αστραγάλου στο αριστερό πόδι, και όχι κατι πολύ σοβαρότερο όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί.
Η άτυχη αθλήτρια η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες, οι οποίες έδειξαν το παραπάνω αποτέλεσμα που σκόρπισε μια πρώτη ανακούφιση. Στη συνέχεια οι γιατροί της έκαναν ράμματα της έδεσαν το πόδι και η άτυχη Σοφία επέστρεψε σπίτι, όπου την επισκέφτηκαν οι συμπαίκτριες της και της ευχήθηκαν να επιστρέψει υγιής και πάλι στα γήπεδα.

Η Καρακύκλα τις επόμενες μέρες θα επισκεφτεί και πάλι το νοσοκομείο για να συνεχίσει τις ξετάσεις και κυρίως να υποβληθεί σε μαγνητική, και ανάλογα την απεικονιστική εικόνα του τραυματισμού της, οι γιατροί θα καθορίσουν την θεραπεία που θα ακολουθήσει.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ