1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2021 22:45

Στον Πήγασο Πολίχνης και ο Νικήτας Εφραιμίδης

Ακόμη μια σπουδαία προσθήκη στο ρόστερ του Πήγασου Πολίχνης, ο οποίος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του πολύπειρου Νικήτα Εφραιμίδη για την αγωνιστική περίοδο 2021-22.  Ο 32χρονος αθλητής αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο ως ακραίος όσο και ως λίμπερο και αναμένεται να αποτελέσει μία πολύτιμη μονάδα για τον Πήγασο, στην προσπάθεια του για άνοδο από την Pre League στην Volley League.

Ο Νικήτας Εφραιμίδης έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στον Ηρακλή, τον Φοίνικα Σύρου, τον ΑΟΠ Κηφισιάς, τον Παμβοχαϊκό και τον ΠΑΟΚ. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Πήγασο Πολιχνης ο Νικήτας Εφραιμίδης δήλωσε :

«Για αρχή είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον Πήγασο. Όλοι οι άνθρωποι της διοίκησης ήθελαν να έρθω στην ομάδα αλλά ιδιαίτερη μνεία θα κάνω στον Γιώργο Μιχαλίτσιο. Πιστεύω πως χωρίς την συνεισφορά του και τις επαφές που κάναμε δεν θα ήταν εφικτό διαφορετικά.

Η ομάδα αγωνίζεται στη Pre League, μια κατηγορία ιδιαίτερα ανταγωνιστική περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Θεωρώ πως έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ, λείπουν κάτι τελευταίες προσθήκες για να έχουμε την τελική εικόνα.Όπως έχω ακούσει και διαβάσει η ομάδα έχει κάνει ήδη κάποιες προσθήκες κι από άλλα σωματεία, πιστεύω ότι θα είμαστε πρωταγωνιστές στην κατηγορία.

Στόχος της ομάδας είναι η άνοδος και ελπίζω φέτος να μπορέσουμε να αγωνιστούμε σε γήπεδα με κόσμο, λιγότερο ή περισσότερο όσο μας επιτρέψουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα γιατί κάθε αθλητής θέλει να αγωνίζεται μπροστά σε κόσμο και ο κάθε φίλαθλος που αγαπάει την ομάδα του θέλει να την βλέπει όταν παίζει. Εύχομαι μια καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και αθλητικές επιτυχίες ».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ