1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-06-2021 14:06

Σούπερ ενίσχυση με Μαυροβουνιώτη ο Πήγασος Πολίχνης

Μια πολύ καλή μεταγραφική κίνηση έκανε ο Πήγασος Πολίχνης, καθώς ανακοίνωσε τον Αργύρη Μαυροβουνιώτη. Η απόκτηση του 30 χρόνου ακραίου (1μ93) που για τρία χρόνια αγωνίστηκε στον Ηρακλή και μάλιστα διατέλεσε αρχηγός του «γηραιού», ενώ πέρυσι έπαιξε στον Φίλιππο Βέροιας τον οποίο βοήθησε να φτάσει στο τελικό του Λιγκ καπ, αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον σύλλογο της Πολίχνης στην προσπάθεια του για άνοδο απο την Πρι λιγκ ανδρών, στη Volley league.

Η ανακοίνωση για την μεταγραφή του Μαυροβουνιώτη που είναι πτυχιούχος ιατρικής με ειδικότητα στην ορθοπεδική χειρουργική, αναφέρει:

«Το Δ.Σ. του ΠΗΓΑΣΟΥ Πολίχνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Αργύρη Μαυροβουνιώτη! Ο Αργύρης έχει γεννηθεί στις 22/9/1991 στο Αιγίνιο Πιερίας, έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται στην θέση του ακραίου. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Ηρακλή όπου είχε χριστεί και αρχηγός του "Γηραιού" ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στον Φίλιππο Βέροιας.

Επίσης σημαντικό είναι να τονίσουμε ότι εκτός από επιτυχημένος διεθνής βολεϊμπολίστας είναι και πτυχιούχος ιατρικής με ειδικότητα στην ορθοπεδική χειρουργική! Ο Αργύρης Μαυροβουνιώτης δήλωσε τα εξής:"Καινούρια ομάδα, νέες προκλήσεις. Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Υπήρξε ταύτιση απόψεων και έτσι φτάσαμε στην συνεργασία.

Ο στόχος της ομάδας είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Α1. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους της διοίκησης όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό που θα στελεχώσει την ομάδα αγωνιστικά αλλά και στα εξωαγωνιστικά ζητήματα έτσι ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Με την σειρά μου δηλώνω ότι θα κάνω το καλύτερο για την επίτευξη της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ υγεία και ελπίζω φέτος να μπορέσουμε να αγωνιστούμε μπροστά σε φιλάθλους!" Αργύρη σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ