1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-09-2022 14:58

Νέος προπονητής στον ΟΠΑΘ Περσέα ο Αλέξανδρος Καμπερίδης

Νέος προπονητής στον ΟΠΑΠ Περσέα ανέλαβε ο Αλέξανδρος Καμπερίδης στη θέση του Νίκου Χατζηγώγου και θα οδηγήσει τη νεοφώτιστη ομάδα της Θεσσαλονίκης, στη καινούργια Πρι Λιγκ ανδρών.
Ο Αλέξανδρος Καμπερίδης προέρχεται από την θρυλική βολεϊκή οικογένεια Καμπερίδη. Είναι γιός του σπουδαίου Γιώργου Καμπερίδη που ανέδειξε κορυφαίους διεθνείς παίκτες του παρελθόντος. Αδελφός του είναι ο επίσης γνωστός Κυριάκος Καμπερίδης με τεράστια διαδρομή στο χώρο του αθλήματος και με σημαντικό έργο σε πολλές ομάδες ανδρών και γυναικών.

Είναι επίσης πτυχιούχος της εθνικής ακαδημίας αθλητισμού της Σόφιας, ξεκίνησε την αθλητική του σταδιοδρομία  την περίοδο 1990-1991 με την ομάδα του Ορφέα Ηλιούπολης  ενώ στη συνέχεια συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα Βουλγαρίας με τη γυμναστική ακαδημία Σόφιας. 
Ως προπονητής, ξεκίνησε την καριέρα του το 2000 ενώ από το 2010 βρέθηκε στο τιμόνι των γυναικείων ομάδων  του Απόλλωνα Καλαμαριάς , του Μέγα Αλεξάνδρου, ήταν β' προπονητής  στο Ανατόλια ενώ επίσης δούλεψε και στην ανδρική ομάδα της Ροδίων Άθλησις.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ