1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-08-2013 21:31

Αναλαμβάνουν επίσημα Μακρής-Καμαρίκος

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Οι διοικούντες της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, έκαναν τιτάνιες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα για να καταφέρει να αγωνιστεί το ανδρικό τμήμα βόλεϊ στην Α1, όπου και κέρδισε επάξια τη συμμετοχή του με την άνοδο από την Α2.

 Οι προσπάθειες τους, τελικά, απέδωσαν καρπούς, με την «Ένωση» όχι μόνο να συμμετέχει στην Α1, αλλά να μπαίνει και σε μια διαδικασία εξυγνίασης σε βάθος δύο ετών. Άλλωστε, αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια, θα βρίσκονται δίπλα στο τμήμα, δύο ανθρώποι, οι οποίοι έχουν την δική τους ιστορία στο τμήμα. Ο λόγος για τους Μάνο Μακρή και Ζαχαρία Καμαρίκο, οι οποίο αναλαμβάνουν και επίσημα να «τρέξουν» την «ΑΕΚ της Καρδιάς», σε συνεργασία πάντα με την Ερασιτεχνική.

Οι κ. Μακρής και Καμαρίκος ήταν από τους λίγους ανθρώπους που βοήθησαν όλε αυτές τις μέρες τους Κοτσάτο και Αλεξίου για να βρεθεί μια λύση για την ομάδα, και μάλιστα η συμβολή τους έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο, καθώς ήρθαν σε επαφή με αρκετούς πιστωτές στους οποίους οφείλει η ΑΕΚ.

Οι δύο παράγοντες έχουν συμφωνήσει με τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλέξη Αλεξίου, προκειμένου να έχουν από εδώ και πέρα την βασική ευθύνη για την λειτουργία της ομάδας στην Βόλεϊ Λιγκ.

πηγή: enwsi.gr

Διαβάστηκε 981 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ