1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-05-2018 17:47

Μεμετζή: «Όλοι μια γροθιά για να επιστρέψει η ΑΕΚ στην Α1»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ύστερα από μια ένδοξη καριέρα, κυρίως με την φανέλα των Βριλησσίων, η πρώην διεθνής πασαδόρος και από τις κορυφαίες που πέρασαν από την Α1 γυναικών, Ελένη Μεμετζή, αποφάσισε να κάνει ένα νέο restart.

Δέκα χρόνια μετά την θητεία της με την «κιτρινόμαυρη» φανέλα ως αθλήτρια, και τρία έπειτα από το πρώτο της προπονητικό ξεκίνημα με τον ΑΟ Θήρας, η Ορεστιαδίτισα παλαίμαχη αθλήτρια επέστρεψε δριμύτερη, αυτή την φορά από τον πάγκο της ΑΕΚ, με στόχο να βοηθήσει την Ένωση να γυρίσει και πάλι στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας , έκανε έκκληση για ενότητα ενω ζήτησε την συμπαράσταση των φιλάθλων του συλλόγου.

Η νέα προπονήτρια του «δικεφάλου» δήλωσε στο Volleynews για την ολική επαναφορά της:

:«Ασχολούμαι με το βόλεϊ 28 χρόνια συνέχεια, έκανα ένα διάλειμμα, δυόμιση χρόνων και πλέον επέστρεψα στους πάγκους με περισσότερη διάθεση, πάθος και ωριμότητα για να βοηθήσω την ΑΕΚ. Η πρόταση του συλλόγου ήταν πολύ τιμητική για μένα και είμαι αποφασισμένη να δώσω τα πάντα, όπως έκανα και ως παίκτρια για να βοηθήσω την Ένωση να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου βόλεϊ.»

Για τις δυσκολίες που πρόκειται να συναντήσει στο φετινό απαιτητικό και άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Pre League, η νεαρή τεχνικός της Ένωσης, επεσήμανε: « Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και τρομερά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατές ομάδες όπως Πανιώνιος, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΖΑΟΝ, Αιγάλεω κλπ. Πιστεύω όταν έρθει η ώρα η ομάδα και μετά από πολύμηνη σκληρή δουλεια, θα είναι πανέτοιμη και κατάλληλα προετοιμασμένη, ώστε να παλέψει για να πετύχει το στόχο της που είναι φυσικά η άνοδος.»

Για την συνεργασία της με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση και τους μεταγραφικούς στόχους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχολίασε:

« Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την διοίκηση και τον πρόεδρο τον κ. Αλεξίου για όλα τα θέματα.‘ Εξετάζουμε τις περιπτώσεις διαφόρων παικτριών αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Μας ενδιαφέρουν οι παίκτριες που θα αποκτηθούν εκτός από ταλέντο να συνδυάζουν και καλό χαρακτήρα.»

Τέλος η Ελένη Μεμετζή δεν ξέχασε να στείλει το δικό της μήνυμα στον έβδομο παίκτη της ομάδας, τους φιλάθλους: « Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η δύναμη της. Τους χρειαζόμαστε όλους στο πλευρό μας. Πιστεύω ομάδα και κόσμος, πρέπει να είναι μια γροθιά ώστε να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες που περιμένουμε όλοι στη Ν,Φιλαδέλφεια»

Διαβάστηκε 449 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ