1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-09-2018 16:43

Νίκος Νεόφυτος: «Η ΑΕΚ ήρθε για να μείνει» (pic)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)

Ο Αλέξης Αλεξίου, πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, παρέλαβε  από τον Γιώργο Καραμπέτσο (πρόεδρο της ΕΟΠΕ), ένα ειδικό λάβαρο για την άνοδο των «κιτρινόμαυρων» στη Volley League και για την αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος Α2 ανδρών Νοτίου ομίλου 2017-18. Ο προπονητής της Ένωσης Νίκος Νεόφυτος, αναφέρθηκε στην έβδομη άνοδο της ομάδας στη Volley League, τονίζοντας πως δεν πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Νεόφυτου: «Η ΑΕΚ επέστρεψε. Αυτό το έχουν ξαναπεί έξι φορές στην ΑΕΚ αλλά αυτή τη φορά η ομάδα ήρθε για να μείνει και για να κλείσει πίσω της εκκρεμότητες και λάθη που της κόστισαν. Γίνεται μία νέα και μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση του Αλέξη Αλεξίου που με μπροστάρη το Μάνο Μακρή και τους συνεργάτες μου χτίζουμε τη νέα ΑΕΚ. Τίποτα δεν είναι εύκολο για την ΑΕΚ. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και τα προβλήματα που λύνονται κάθε μέρα είναι πολλά, χρόνια και έχουν μεγάλο κόστος. Για την ΑΕΚ το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Δε νιώθουμε μόνοι μας. Εχουμε τον κόσμο κοντά μας. Εχουμε δημιουγήσει καλό και ελπιδοφόρο ρόστερ. Θέλουμε να βγούμε από τα σύννεφα μέχρι να δούμε ουρανό. Η κλήρωση του πρωταθλήματος δεν είναι σαν του κυπέλλου αφού όλοι παίζουν με όλους αλλά η αλήθεια είναι πως ξεκινάμε δυνατά με δύσκολους αντιπάλους. Δεν θα κρύψω τα λόγια μου. Από τη στιγμή που φτιάξαμε αυτό το ρόστερ ο μεγάλος στόχος είναι να μπούμε στην πρώτη τετράδα».

ae5040ccdd3c80cb0283094961bc8f16_L.jpg

Στη φωτογραφία ο Αλέξης Αλεξίου παραλαμβάνει το ειδικό λάβαρο ανόδου από τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο.

Διαβάστηκε 483 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Πιερρακάκης και Αυγενάκης υιοθέτησαν πρόταση της Ε.Ο.ΠΕ. για ηλεκτρονικό φύλλο αγώνος σε όλο τον αθλητισμό
    Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στο Ο.Α.Κ.Α. σύσκεψη με επίκεντρο τη ψηφιακή αναβάθμιση του αθλητισμού παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργου Καραμπέτσου, του Προέδρου της Ε.Ο.Κ. Βαγγέλη Λιόλιου, του Προέδρου της Ο.Χ.Ε. Κωνσταντίνου Γκαντή και του Προέδρου της Κ.Ο.Ε. Κυριάκου Γιαννόπουλου.
  • Εγινε... παρεξήγηση στην Αλεξανδρούπολη (vid)
    Mία ατυχής έκφραση του λίμπερο του Παμβοχαϊκού και Γενικού Γραμματέα του ΠΑΣΑΠ στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Εθνικός Αλεξανδρούπολης - Παμβοχαϊκός 0-3 σετ προκάλεσε την αντίδραση του συναδέλφου του και λίμπερο του Εθνικού Γρηγόρη Κοντοστάθη.
  • Νεόφυτος, Λάππας: «Τηρούμε την υπόσχεση μας έναντι του Παμβοχαϊκού»
    Παλιές καλές εποχές θύμησε το κλειστο του Γιώργος Τριαντάφυλλος στη Βόχα και η συγκινητική προσπάθεια που κάνουν οι αθλητές, ο Νίκος Νεόφυτος αλλά και ο Ανδρέας Σωνάκης που βοηθάει εθελοντικά από τη θέση του τιμ μάνατζερ έχουν συσπειρώσει όλους όσους αγαπούν τον σύλλογο καθώς βλέπουν πως δεν είναι «μόνοι τους» και ο σύλλογος έχει μεγάλη δυναμική.
  • Παραιτήθηκε ο Μάνος Μακρής: «Και με τα πολλά και με τα λίγα πάντα κοντά στην ΑΕΚ»
    Την παραίτηση του από υπεύθυνος του ΤΑΑ ΑΕΚ υπέβαλε ο Μάνος Μακρής μετά την εκλογή της νέας διοίκησης στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Ο Μακρής μετά την δύσκολη αγωνιστική χρονιά αλλά και την περιπέτεια υγείας που πέρασε αποφάσισε να αποχωρήσει από τα κοινά του ΤΑΑ και της ανδρικής ομάδας που κατάφερε να μπει στα πλέι οφ αποφεύγοντας στις περιπέτειες.
  • Με πρόεδρο τον Αλέξη Αλεξίου συγκροτήθηκε το ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ
    Mε πρόεδρο και πάλι τον Αλέξη Αλεξίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ το οποίο θα εχει τριετή θητεία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ