1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
16-07-2015 16:29

Παπακυριάκου: «Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη»

Αξιολογείστε το άρθρο
(3 votes)
Tις επαφές στις οποίες βρίσκονται ο μάνατζερ του με τους ανθρώπους της ΑΕΚ επιβεβαίωσε στο enwsi.gr o Τάσος Παπακυριάκου.
Ο 31χρονος κεντρικός, ο οποίος είχε φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Δικέφαλο το 2013, εξομολογήθηκε ότι η ΑΕΚ αποτελεί την ομάδα που αγαπά αλλά αυτός ο παράγοντας δεν μπορεί να σταθεί καταλυτικός, προκειμένου να έρθει σε συμφωνία μαζί τους και οι δύο πλευρές να δώσουν τα χέρια.

«Βρίσκομαι σε συζητήσεις και με την ΑΕΚ αυτή την περίοδο, αλλά δεν ξέρω αν θα έρθει η συμφωνία» τόνισε χαρακτηριστικά για να σημειώσει πως κάποια στιγμή θέλει να περάσει ξανά τις πύλες της Νέας Φιλαδέλφειας: «Ελπίζω να επιστρέψω κάποια μέρα στην ομάδα που αγαπώ, όταν αυτή καθαρίσει από τους ανθρώπους που την «τρώνε»».

Στη συνέχεια, ο έμπειρος αθλητής ξεκαθάρισε ότι ο λόγος που τον κρατάει πίσω στο να ενδώσει άμεσα στην πρόταση που του έχει κατατεθεί από την Ένωση είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους διοικούντες τον σύλλογο.

«Σε περίπτωση που έρθω σε συμφωνία με την ΑΕΚ δεν υπάρχει κάποιος να μου εγγυηθεί ότι δεν θα χάσω τα χρήματά μου.  Κάτι που συνέβη την προηγούμενη φορά, όπως και πέρυσι με τους υπόλοιπους αθλητές» σχολίασε ο Παπακυριάκου για να συμπληρώσει: «Καταλαβαίνω τις δυσκολίες που υπάρχουν, λόγω της εποχής που διανύουμε,  αλλά από τη στιγμή που σου τάζουν ένα οποιοδήποτε ποσό, λογικά θα πρέπει να το έχουν εξασφαλίσει και να μη κινούνται με ψέμματα».

Αν και αναφέρθηκε στις οικονομικές εκκρεμότητες που υπήρξαν πριν δύο χρόνια από πλευράς Δικεφάλου δεν στέκεται σε αυτό το κομμάτι: »Το θέμα μου δεν είναι οι εκκρεμότητες, είναι η εμπιστοσύνη. Όταν δίνω τα χέρια έκλεισε. Φοράω παντελόνια και το έχω ξαναπεί στους ανθρώπους της ΑΕΚ».

enwsi.gr

Διαβάστηκε 654 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ