1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
10-07-2015 23:18

Μελλές: «Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την επιθυμία να συνδυάσει το όνομα του με την άνοδο της ΑΕΚ στην Volleyleague εξέφρασε ο 19χρονος κεντρικός της «Ένωσης», Νίκος Μελλές, ο οποίος δήλωσε στην «Ώρα των Σπορ»: 
«Σαφώς και είμαι ευχαριστημένος από αυτή την εξέλιξη και πιστεύω πως είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για μένα. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται και έχει υψηλούς και απαιτητικούς στόχους. Οι άνθρωποι της «Ένωσης» έδειξαν να πιστεύουν σε μένα και αυτό με κάνει να έχω ακόμα μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Θέλω να ανταπεξέλθω στα όσα περιμένει από μένα ο προπονητής μου και φυσικά να δικαιώσω και τους ανθρώπους που με έφεραν στην ΑΕΚ.

Η στήριξη του κόσμου είναι πολύ σημαντική για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε με την παρουσία μας στο γήπεδο να τον κερδίσουμε και να τον έχουμε στο πλευρό μας σε κάθε ματς. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα παλεύω πάντα παραπάνω και από αυτό που μπορώ για την ομάδα. Στόχος είναι η άνοδος και θα ήθελα πολύ να συνδυάσω το όνομα μου με την επιστροφή της ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια. Μέχρι τότε όμως έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, θα δουλέψουμε σκληρά και μέσα από κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δείχνουν πως έχουν φιλοδοξίες και πλάνο για την ομάδα και αυτό είναι το σημαντικότερο. Η ΑΕΚ αξίζει να βρίσκεται στην Volleyleague και να πρωταγωνιστεί.

Κλείνοντας θέλω πάλι να ευχαριστήσω τον προπονητή για την επιλογή στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι να φανώ αντάξιος τον προσδοκιών τόσο του προπονητή,της διοίκησης όσο και του κόσμου της ΑΕΚ».
Διαβάστηκε 510 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ