1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-02-2014 15:00

Φλαούνας: «Ό,τι φτάνουμε, θα το διεκδικήσουμε»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Άκης Φλαούνας μίλησε στη σελίδα της ΑΕΚ στο Facebook για την πρόκριση της ομάδας στο Φάιναλ-4  του Κυπέλλου, το μυστικό της επιτυχίας στα νοκ-αουτ ματς και για τις επιδιώξεις της ομάδας στη συνέχεια της σεζόν: « Ό,τι φτάνουμε, θα το διεκδικήσουμε» δήλωσε.
 Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αναλυτικά:

-Για την ανάκαμψη μετά την ήττα στη Λαμία:

«Πολλοί, μετά την ήττα στη Λαμία, αμφέβαλαν αν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ένα τόσο αποφασιστικό ματς στην Αλεξανδρούπολη. Όμως τα παιδιά ήταν αποφασισμένα να ζήσουν ξανά τις στιγμές που είχαν ζήσει στο Λιγκ Καπ. Συζητήσαμε επ αυτού την επομένη και όλοι δεσμεύτηκαν να κάνουν το παν για την πρόκριση. Το αποτέλεσμα, το είδατε στο γήπεδο».

-Για τη σημασία που έχει για την ΑΕΚ η πρόκριση σε δεύτερο Φάιναλ-4 μέσα στη σεζόν:

«Το γεγονός ότι  μετά από 14 χρόνια η ομάδα προκρίθηκε στο Φάιναλ-4 του Κυπέλλου λέει από μόνο του πολλά. Σκεφτείτε ότι το πετύχαμε χωρίς να παίξουμε στην έδρα μας ούτε ένα ματς ενώ στα προημιτελικά  αποκλείσαμε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Εθνικό Αλεξανδρούπολης μέσα  στην καυτή του έδρα. Σε αυτό το ματς η ΑΕΚ έδειξε το  μέταλλο της για άλλη μια φορά. Μετά την ισοφάριση του Εθνικού δεν πανικοβληθήκαμε αλλά διαχειριστήκαμε την κατάσταση με τέτοιο τρόπο στο χαμένο, όπως εξελίχθηκε σετ, έτσι ώστε να χτυπήσουμε το επόμενο, όπως κι έγινε».

-Για τη σύγκριση των δυο φάιναλ-4:

«Αυτό τo Φάιναλ-4 είναι διαφορετικό από εκείνο στο Λιγκ Καπ. Στο Λιγκ Καπ είχε το πλεονέκτημα λόγω έδρας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενώ το Φάιναλ-4 του Κυπέλλου θα γίνει σε ουδέτερος έδαφος. Παρόλα αυτά υπάρχει φαβορί. Είναι ο Ολυμπιακός, ομάδα έμπειρη σε τέτοιες διοργανώσεις. Πέρσι είχε κατακτήσει πρωτάθλημα και κύπελλο, είναι ομάδα που ξέρει να κερδίζει τίτλους».

-Για την αποστολή της ΑΕΚ στην Καλαμάτα:

Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ίδιο καλά κι αποφασισμένα όπως στο Λιγκ Καπ. Αν βγάλουμε την ενέργεια που βγάλαμε στο προηγούμενο Φάιναλ-4,  έχουμε πολλές πιθανότητες να βρεθούμε στον τελικό. Μετά ένα ματς είναι, όλα μπορούν να συμβούν».

-Για την επιτυχία της ομάδας στα νοκ-άουτ ματς:

«Είναι γιατί στα παιχνίδια δίχως αύριο έχει μπροστά της χειροπιαστή πρόκληση. Έναν τελικό, ένα κύπελλο. Ο στόχος είναι ορατός, ξέρουμε ότι το να τον κατακτήσουμε είναι κάτι που περνάει από το χέρι μας. Τον βλέπουμε, τον θέλουμε, τον πετυχαίνουμε. Δεν είναι όπως στο πρωτάθλημα, που η επιτυχία εξαρτάται και από τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων».

-Για τη σειρά των στόχων:

«Η σεζόν είναι ήδη πετυχημένη για την ΑΕΚ. Μια  ομάδα, που πέρσι έπαιζε στην Α2 και στήθηκε την τελευταία στιγμή το καλοκαίρι, έχει πάρει κιόλας έναν τίτλο, διεκδικεί ένα δεύτερο και στο πρωτάθλημα έχει κάνει μια αξιοπρόσεκτη πορεία. Στη συνέχεια της σεζόν πρώτος στόχος αποτελεί το Κύπελλο. Στο πρωτάθλημα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε. Ό,τι φτάνουμε, θα το διεκδικήσουμε.»
Διαβάστηκε 334 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ