1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-02-2014 09:36

Άκης Φλαούνας: «Φαβορί ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ για τον τίτλο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Cannot find volleynews.v2/MEN/ETHNIKOS-ALEX/2013-14/eth-aek-kyp folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/MEN/ETHNIKOS-ALEX/2013-14/eth-aek-kyp/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Ο προπονητής της ΑΕΚ Άκης Φλαούνας θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το κύπελλο με την ΑΕΚ στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα. Στις δηλώσεις του έδωσε φαβορί του φάιναλ-4 τον Ολυμπιακό αλλά τόνισε πως η ΑΕΚ θα πάει στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας για να πάρει τον τίτλο.

«Στον αγώνα με τον Εθνικό τα πάντα κρίθηκαν στο 1ο σετ. Το πήραμε εμείς στον πόντο και αυτό μας βοήθησε. Στο 2ο σετ ο Εθνικός έκανε κάτι το εντυπωσιακό. Πήρε συνολικά 14 άσσους με 3 χαμένα. Έκανα αλλαγή τη βασική ομάδα για να μπούμε πιο δυνατά στο 3ο σετ όπως και έγινε. Αντιδράσαμε σωστά. Ο Εθνικός έπαιξε καλύτερα απ΄ ότι με τον Παναθηναϊκό. Καθοριστικό ήταν και το 4ο σετ. Βρεθήκαμε πίσω με 7-1 αλλά κρατήσαμε την τακτική μας στον Μιχαήλοβιτς και αυτό μας δικαίωσε. Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά. Είναι πρόκριση – πρόκληση. Μετά την κακή εμφάνιση με τη Λαμία δείξαμε καρδιά πρωταθλητή. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός αλλά κι εμείς θα πάμε στην Καλαμάτα για τον τίτλο».

 

Διαβάστηκε 488 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ