1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
26-01-2014 19:46

Μαντέκας:«Παρένθεση αυτή η ήττα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Αισιόδοξος για τη συνέχεια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκε ο αρχηγός της ΑΕΚ, Γιάννης Μαντέκας. Ο 29χρονος ακραίος της Ένωσης μίλησε στο volleynews.gr μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη κι έδωσε το δικό του μήνυμα για τους επόμενους αγώνες. 

«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων και χαίρομαι γιατί το γήπεδο ήταν γεμάτο, και το χάρηκε και ο κόσμος. Ωστόσο ήταν ένα παιχνίδι με αρκετά λάθη και νομίζω για αυτό χάσαμε και τους τρεις βαθμούς. Ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο, ειδικότερα στα τελειώματα των σετ. Πληρώσαμε περισσότερο τα δικά μας λάθη και λιγότερο το καλό παιχνίδι του Παναθηναϊκού. 

Έχουμε πρώτα το παιχνίδι της Πάτρας με την Παναχαϊκή για τους «16» του Κυπέλλου. Έχουμε λίγο χρόνο να ξεκουραστούμε, αλλά πάμε για να προκριθούμε. Αν όλα πάνε καλά εκεί συνεχίζουμε το παιχνίδι με τον Εθνικό την Παρασκευή, το οποίο θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολο μεν, αλλά όποιος το θέλει περισσότερο θα το πάρει. Ο Εθνικός παίζει στην έδρα του κι μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι το φαβορί. Παρόλα αυτά θα διαταχθούμε για να πάρουμε το παιχνίδι. 

Είχαμε ένα σερί νικών πριν τις γιορτές, τη σημερινή ήττα καλό θα ήταν να τη χαρακτηρίσουμε μία παρένθεση. Αν καί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια νομίζω θα επιστρέψουμε στον καλό μας εαυτό».

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 386 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ