1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
26-01-2014 15:43

Φλαούνας:«Πάμε να χτυπήσουμε το Λιγκ Καπ» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Στο volleynews.gr μίλησε ο Άκης Φλαούνας μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη 14η αγωνιστική της Volleyleague ΟΠΑΠ. Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για το παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώτο στόχο της ομάδας, ο οποίος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Λιγκ Καπ. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του : «Ήταν ένα παιχνίδι που περιμέναμε ότι θα πάρει αυτή τη μορφή. Στη ουσία ήταν ένα ντέρμπι κατ ευφημισμόν το οποίο εμείς επιτρέψαμε να γίνει και αγωνιστικό. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών μου και να ευχηθώ και καλή πορεία στον Παναθηναϊκό. 

Εκεί που έφτασε το παιχνίδι στο τάι μπρέικ, η ΑΕΚ προφανώς μπορούσε να πάρει τη νίκη, ήταν θέμα λεπτομερειών. 

Στη συνέχεια έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε πρώτο στόχο το λιγκ καπ, το οποίο πρέπει να πάμε να «χτυπήσουμε» και βέβαια να προσπαθήσουμε το βασικό μας στόχο που είναι η είσοδος στην τετράδα. 

Η αποχώρηση του κ. Κλαρούδα επηρέασε στην αρχή, αλλά απ' εδώ και πέρα δε νομίζω. Όλοι είμαστε επαγγελματίες και θα κάνουμε τη δουλειά που πρέπει για να προχωρήσει η ΑΕΚ και να φτάσει στους στόχους που έχει θέσει». 

Φιορέλα Μάλο

Διαβάστηκε 501 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ