1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-11-2013 23:19

Γκούζντα: «Η ΑΕΚ μπορεί το κάτι παραπάνω» (ήχος)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο λίμπερο της ΑΕΚ, Κόνραντ Γκούζντα φιλοξενήθηκε στον «αέρα» του Sentra 103,3 και μίλησε για την «Ένωση» και την πρόκριση της στο φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ καθώς και για τα δικά του όνειρα:

Δύο λόγια για τον ευατό του: «Είμαι γόνος μεταναστών. Ο πατέρας μου ήρθε στην Ελλάδα το 87 και η μητέρα μου το 88. Ξεκίνησα να παίζω στον Πανελλήνιο, με προπονητή τον Γιώργο Κλαρούδα και είμαι πολύ ευχαριστημένος που τον έχω προπονητή στην ΑΕΚ».

Για τον αγώνα του Λιγκ Καπ απέναντι στην Κηφισιά: «Περιμέναμε μια μάχη, για να αποδείξουμε ποιος είναι ο καλύτερος. Αποδείχθηκε ότι ήμασταν εμείς καλύτεροι. Μας δικαίωσε η προπόνηση που κάνουμε».

Για το φάιναλ 4 και τις ήττες στο πρωτάθλημα από Εθνικό, Λαμία και Φοίνικα που επίσης πέρασαν στα τελικά του Λιγκ Καπ: «Οι αγώνες θα γίνουν μετά από αρκετό καιρό. Όλα είναι πιθανά. Κάναμε κάποιες ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά δεν παίξαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια. Στο φάιναλ 4 του Λιγκ Καπ νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Μέχρι τότε θα παίζουμε καλύτερα. Δεν έχουμε παίξει ακόμα το βόλεϊ που θέλουμε. Όταν το παίξουμε δεν θα μπορούμε να μιλάμε για εύκολες ήττες».
 
Για τα λάθη της ΑΕΚ και τους στόχους της ομάδας: «Δε νομίζω ότι έχουμε ένα συγκεκριμένο σημείο στο παιχνίδι μας που είναι κακό. Απλά κάνουμε κάποια λάθη. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα. Πιστεύω στις επόμενες αγωνιστικές θα είμαστε καλοί. Θέλουμε να δεθούμε λίγο περισσότερο. Αυτό που περιμένουμε είναι να αρχίζουμε να παίζουμε όλοι καλά. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Δεν βάζουμε στόχο να πάρουμε το Λιγκ Καπ, να πάρουμε το κύπελλο… τετράδα, οχτάδα, Ευρώπη. Δεν βάζουμε στόχους. Το καλό βόλεϊ θα μας δικαιώσει.»

Για τα προσωπικά του όνειρα: «Το βόλεϊ είναι η ζωή μου. Περιμένω να δω μέχρι που μπορώ να φτάσω. Είχα μεγάλο όνειρο να παίξω στην Α1 και τα κατάφερε. Είναι μεγάλο όνειρο να παίξω στην Εθνική όπως και να παίξω στο εξωτερικό. Τώρα ψάχνω τον επόμενο στόχο».

Πηγή: sentragoal.gr

Διαβάστηκε 355 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ