1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-11-2013 15:12

Γκενς:«Μεγάλη πρόκριση, κοιτάμε το πρωτάθλημα τώρα» (video)

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο volleynews.gr μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Κηφισιά, και την πρόκριση της ΑΕΚ στο Φάιναλ-4 ο Γκόρντι Γκένς.

«Αν κοιτάξει κανείς το αποτέλεσμα θα λέει ότι η πρόκριση ήρθε εύκολα, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Σύρο, στην προπόνηση δείξαμε τι πρέπει να κάνουμε με την Κηφισιά και το κάναμε. Η πρόκριση είναι πολύ μεγάλο θέμα για την ΑΕΚ ήμασταν στον ίδιο όμιλο με τον Ολυμπιακό, και πέρσι η ΑΕΚ ήταν στην Α2. Μια νίκη βοηθάει ψυχολογικά σίγουρα, αλλά δεν νομίζω ότι μας επηρεάζουν οι ήττες από τον Φοίνικα, Αλεξανδρούπολη διότι ξέρουμε που βρισκόμαστε και ξέρουμε τι θέλουμε.

Για την πιθανότητα η ΑΕΚ να κατακτήσει το Λιγκ Καπ ο Γκενς δήλωσε: «Είναι δύσκολο να κατακτήσουμε το Λιγκ Καπ, διότι η Αλεξανδρούπολη, ο Φοίνικας και η Λαμία είναι από τις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας, μας έχουν νικήσει και οι τρεις αλλά θα είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με το πρωτάθλημα. Τώρα πάμε για την νίκη με την Νίκη Αιγινίου, δεν θέλουμε να αφήσουμε το πρωτάθλημα γιατί για μας είναι πιο σημαντικό».

Διαβάστηκε 282 φορές

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ