1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2013 17:34

Συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ για την Κίτσου

Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αποδέκτρια την Πόλα Κίτσου εξέδωσε ο ΠΑΣΑΠ για την πολυετή διαδρομή και την προσφορά της στο άθλημα.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το πέσιμο της αυλαίας του φάιναλ φορ Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών αποτέλεσε στη Σαντορίνη το αγωνιστικό «κύκνειο» άσμα της Πόλας Κίτσου, που παρά τους δύο τίτλους Α1 Γυναικών με Πανελλήνιο (2002), ΑΕΚ (2012) και ισάριθμα Πανελληνία πρωταθλήματα μπιτς βόλεϊ (2002/Τσιαρτσιάνη, 2004/Χούντα), δεν κατάφερε τελικά να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της τη μοναδική "κούπα" που της έλειπε! 

Έπειτα λοιπόν από 29 χρόνια προσφοράς στο ελληνικό βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ η πρωταθλήτρια του Ηρακλή Κηφισιάς, πήρε την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει από τα γήπεδα, τα οποία σε όλη της τη ζωή "κόσμησε" με το ήθος και την αγωνιστική της συμπεριφορά που επέδειξε στις ομάδες που αγωνίστηκε (Πανελλήνιος, Ολυμπιακός, Βύρωνας, Απολλώνιος Κερατσινίου, Μαρκόπουλο, ΑΕΚ, Ηρακλής Κηφισιάς). 
Η 41χρονη πρώην διεθνής άσος από τον Άλιμο, που αποτελεί  παράδειγμα προς μίμηση για τις νεότερες αθλήτριες, αποχαιρετά την ενεργό δράση έχοντας, πέρα από τα 4 τρόπαιοα, ως «προίκα», τις άριστες σχέσεις που "έχτισε" με φιλάθλους, παράγοντες, συμπαίκτριες και αντιπάλους, αλλά κυρίως τις ανεκτίμητες εμπειρίες που κέρδισε στη μακρόχρονη παρουσίας της σε Ελλάδα και εξωτερικό. 
Το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην πρωταθλήτρια Πόλα Κίτσου για την πολυετή διαδρομή και την προσφορά της στο άθλημα και εύχεται ολόψυχα στη σημαντική αυτή μορφή του ελληνικού βόλεϊ, όποιους στόχους κι αν θέσει στο μέλλον, να εκπληρωθούν!» 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ