1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-04-2013 22:00

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ για Καραμπέτσο και Ράπτη

Δύο από τους κορυφαίους Έλληνες διαιτητές, οι Γιώργος Καραμπέτσος και Βασίλης Ράπτης, που στα τέλη του 2013 κρεμάνε οριστικά τις σφυρίχτρες συμπληρώνοντας το όριο ηλικίας, «σφύριξαν» στις 16 Απριλίου στου Ρέντη για τελευταία φορά σε εγχώριο αγώνα, στον β’ τελικό της Volleyleague, Ολυμπιακός-Παμβοχαϊκός.

 

To ΔΣ του ΠΑ.Σ.Α.Π αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους διεθνείς ρέφερι για την πολυετή προσφορά τους στο άθλημα και να τους συγχαρεί γιατί με τη στάση και το ήθος τους όλα αυτά τα χρόνια, εκπροσώπησαν με τον καλύτερο τρόπο την χώρα μας στις σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Με δεδομένο λοιπόν, πως από την παρουσία  τέτοιων ανθρώπων, μόνο κέρδος μπορεί να αποκομίσει το ελληνικό βόλεϊ, ο Σύνδεσμός μας εύχεται στους δύο καταξιωμένοιυς "άρχοντες των αγώνων" να παραμείνουν για πολλά χρόνια ακόμη κοντά στο χώρο και καλή επιτυχία σε κάθε τους προσωπική ή επαγγελματική επιλογή.

Πηγή: pasap.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ