1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2017 23:42

Κοκκινάκης: «Αυτοί που αποφασίζουν για εμάς, είναι με... εμάς;»

Τον έντονο προβληματισμό του για όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες εξέφρασε ο Μενέλαος Κοκκινάκης, με δημοσίευμα του στη σελίδα του στο facebook.
Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να εκφράζομαι από τα social media και προτιμώ να κρατάω τα πράγματα για τον εαυτό μου!

Όσο αναφορά αυτά που γίνονται τα τελευταία 24ωρα στο χώρο του βόλεϊ, θεωρώ απαραίτητη αυτή την ανάρτηση γιατί νιώθω να φτάνει ο κόμπος στο χτένι.

Ζώντας στο χώρο του βόλεϊ αρκετά χρόνια αν και μόλις 24 ετών παίζοντας 7-8 χρόνια επαγγελματικά μαζί με την υπόλοιπη ηλικιακά γενιά μου….προλάβαμε ελάχιστα τις καλές εποχές και στα μέγιστα την αρχή
μια δύσκολης εποχής που προέκυψε μετά την κρίση και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα στο βόλεϊ!

Όσο περνάνε τα χρόνια νιώθω πως τα πράγματα μένουν στάσιμα και σε μερικά θέματα γίνονται χειρότερα όπως αυτό που προέκυψε τώρα με τους ξένους αθλητές να είναι περισσότεροι από τους ΕΛΛΗΝΕΣ σε μια ομάδα!!!!
Είναι πολλά τα παράπονα όσο αναφορά την απόφαση αυτή. Δεν Θέλω να γράψω περισσότερα από εδώ…θα προτιμούσα ένα live conversation για να εκφραστώ καλύτερα!

Το μόνο που θα ήθελα να πω είναι πως νιώθω απογοητευμένος και μου είναι απορίας άξιο…αν αυτοί που αποφασίζουν για εμάς…είναι με ΕΜΑΣ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ