1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-11-2017 22:05

Ενημέρωση ΠΑΣΑΠ στον Εθνικό

Την Καλλιθέα και τον Εθνικό Πειραιά επισκέφθηκε ο Βασίλης Μηνούδης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ συνάντησε τους παίκτες των «κυανόλευκων» στην προπόνηση και τους ενημέρωσε για τους κινδύνους του match fixing αλλα και τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προστατέψουν τους εαυτούς τους αλλά και τις ομάδες τους.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Μηνούδης είχε τετ α τετ με τον τέως πρόεδρο του συνδέσμου και προπονητή του Εθνικού, Σάκη Ψάρρα με τον οποίο συνομίλησε για τα τρέχοντα προβλήματα που απασχολούν το χώρο του βόλεϊ.

Στο φινάλε οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους στην ΓΣ του συνδικαλιστικού οργάνου ενώ ο Βασίλης Μηνούδης έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο f/b:«Ευχαριστώ τους αθλητές του Εθνικού Πειραιώς, τη διοίκηση και ασφαλώς το φίλο Σάκη Ψάρρα για τη φιλοξενία!»

Σχετικά άρθρα

  • Νέα ενίσχυση για τον Εθνικό Πειραιώς με Τόνια Μουχτούρη
    Μία ακόμη μεταγραφή για τον Εθνικό Πειραιώς , ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση της 18 χρονης διαγώνιας , Τόνιας Μουχτούρη, η οποία την σεζόν που έληξε αγωνίστηκε με τον Πανιώνιο στην Πρι Λιγκ.
  • Μπαμ Εθνικού με... «μαέστρο» Συμέλα Παπαγεωργίου
    Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση από τον Εθνικό Πειραιώς που «ταράζει τα νερά» και αλλάζει με τη σειρά του τις ισορροπίες στην τοπική κατηγορία γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Συμέλας Παπαγεωργίου.
  • Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α: Προσ-Πέρα-σε το ντέρμπι ο Εθνικός με τρίποντο
    Περίπατο έκανε ο Εθνικός Πειραιώς στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στο ΑΣ Πέρα, για την 18η αγωνιστική της τοπικής 2 γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. Η ομάδα του Βασίλη Κατωπόδη επικράτησε 0-3 (14-25, 18-25, 10-25), και με το τρίποντο αυτό έφτασε τους 44 βαθμούς και πλησίασε στον πόντο, τον πρωτοπόρο Ιωνικό Νίκαιας που έχει 45 και κέρδισε 3-0 τον Ίκαρο ενώ το Πέρα έμεινε τρίτο με 41. Επίσης να σημειωθεί οτι ο Εθνικός εχει κανει και ενα ρεπό αφου η κατηγορία έχει 13 ομάδες.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Σημαντικό προβάδισμα για τον πρωτοπόρο Εθνικό
    Η άνετη νίκη του Εθνικού σε συνδυασμό με την αναβολή του ντέρμπι τετράδας, ανάμεσα σε Ιωνικό και Φλοίσβο, έδωσαν την δυνατότητα στον αήττητο και πρωτοπόρο της κατηγορίας για την 14η αγωνιστική της τοπικής 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, να ξεφύγει στο +5 από την δεύτερη ομάδα του Πέρα, και στο +7 από το σύλλογο της Νίκαιας.
  • Ο ΑΣ Πέρα επικράτησε στο ντέρμπι με τον Φλοίσβο, με νίκες συνέχισαν Εθνικός και Ιωνικός
    Ο ΑΣ Πέρα επικράτησε στο ντέρμπι τετράδας, 3-2 του Φλοίσβου για την 11η αγωνιστική της τοπικής κατηγορίας 2 γυναικών ΕΣΠΕΔΑ και δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρώτου γύρου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ