1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-10-2016 16:33

«Πολύ δυνατό τουρνουά»

Έτοιμες για τα συμμετάσχουν στα «Νομίκεια 2016» εμφανίστηκαν στην συνέντευξη Τύπου, οι αρχηγοί του ΑΟ Θήρας, του Παναθηναϊκού, του Πανναξιακού και του Μαρκόπουλου


Η ακραία του Παναθηναϊκού Λίτσα Μερτέκη τόνισε:  «Ελπίζω να έχουμε ένα πολύ καλό τουρνουά και να μην έχουμε τραυματισμούς, όπως στο προηγούμενο.


Για συμμετοχή της στην Εθνική ομάδα και την κούραση: «Η κούραση πάντα υπάρχει γιατί  δεν υπάρχουν πολλές μέρες για ξεκούραση. Αλλά εφόσον μας χρειάζεται η Εθνική ομάδα έπρεπε να είμαστε εκεί».  

Η αρχηγός του Πανναξιακού, Σία Τοτσίδου τόνισε: «Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές για την πρόσκληση και τη φιλοξενία. Ξέρουμε σε τέτοιες εποχές πόσο δύσκολο είναι να γίνονται τέτοια οργανωμένα τουρνουά και για εμάς θα είναι πολύ χρήσιμο, αφού  λόγω της δυσκολίας που έχουμε να μην δίνουμε τόσα φιλικά, επειδή απέχουμε από μεγάλα αστικά κέντρα, θα μας βοηθήσει να βγάλουμε πολύτιμο συμπεράσματα, παίζοντας κόντρα σε δυνατές ομάδες».

Η Βιργινία Δικαιούλια του Μαρκόπουλου είπε: «Ευχαριστούμε πολύ τη Σαντορίνη που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε αυτό το τουρνουά, στόχος μας είναι να προσφέρουμε θέαμα και πάνω από όλα με υγεία…»


Η αρχηγός του ΑΟΘ Νίκη Μουντάκη είπε: Καλωσορίζουμε τις ομάδες που μας τιμούν με την παρουσία τους και νομίζω ότι θα γίνει διαφήμιση του αθλήματος.

Βρισκόμαστε μια βδομάδα πριν από την έναρξη. Μπαίνουμε σε ρυθμό επίσημων αγώνων για αυτό και ο προπονητής μας είπε να αντιμετωπίσουμε τα ματς σαν επίσημα. Είναι πολύ δυνατά τεστ, αφού οι τέσσερις ομάδες θα είναι στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Για τον στόχο κατάκτησης του τουρνουά: «Θέλουμε να κάνουμε παιχνίδια στα οποία θα εμφανιζόμαστε βελτιωμένες. Ο στόχος δεν είναι ο τίτλος, αλλά να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ