1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-03-2016 19:31

Ενημερώθηκε ο Άρης

Σε συνάντηση που έγινε το Σάββατο, ο διεθυντής του ΠΑΣΑΠ, Βασίλης Μηνούδης συναντήθηκε με τους αθλητές της ανδρικής ομάδας του Άρη

 

Αναλυτικά


«Συνάντηση με τους αθλητές του Άρη Θεσσαλονίκης είχε το περασμένο Σάββατο 5 Μαρτίου σε ξενοδοχείο της παραλιακής ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π, Βασίλη Μηνούδης, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών του Συνδέσμου με σωματεία της Volleyleague.

Μετά την πρόσφατη δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ του νέου κανονισμού σχέσεων ΤΑΑ-Αθλητών, πέρα από την ιστορική αυτή συμφωνία για όλα τα ομαδικά σπορ, που αποτελεί ένα πολύ σημαντικό βήμα για την εξυγίανση του χώρου της αμειβόμενης πετοσφαίρισης, συζητήθηκε ακόμη το θέμα του Διακανονισμού Οφειλών, όπως επίσης και το νέο σύστημα «αδειοδότησης». Ένας στόχος, για την εξασφάλιση της μεγαλύτερης φερεγγυότητας των ομάδων, που επιτεύχθηκε έπειτα από αλλεπάλληλες προσπάθειες του ΠΑ.ΣΑ.Π.

Οι «κίτρινοι» παρακολούθησαν την ενημέρωση του κ. Μηνούδη για όλα τα τρέχοντα θέματα του αθλήματος με μεγάλο ενδιαφέρον, ανταλλάσοντας απόψεις και προτάσεις, ενώ πήραν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έθεσαν σχετικά με θέματα που τους απασχολούν.

Συμμετοχή σε πρωτοποριακή έρευνα

Παράλληλα σε συνέχεια του προγράμματος Protect Integrity, οι «κίτρινοι» ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή του ΠΑ.Σ.Α.Π για την πρόληψη του match fixing και τους κινδύνους που ελλοχεύουν, ενώ μαζί με το αντίγραφο του “ιστορικού” ΦΕΚ που έλαβαν, συμπλήρωσαν το ερωτηματολόγιο, στο πλαίσιο διεξαγωγής έρευνας του Συνδέσμου μας για τη Διπλή Σταδιοδρομία σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες της Α1 Κατηγορίας.

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, που αφορά στον τομέα της επιμόρφωσης και ενημέρωσης των αθλητών, όπου στο πλαίσιο του αναβαθμισμένου προγράμματος «Dual Career» οι αθλητές απαντάνε σε μία πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα έρευνα, επιπέδου διπλωματικής εργασίας Μεταπτυχιακών Σπουδών. Σκοπός της είναι η διερεύνηση του εκπαιδευτικού και επαγγελματικού υπόβαθρου των αθλητών που κάνουν πρωταθλητισμό, αλλά και των ενδεχόμενων ανησυχιών τους για την επαγγελματική τους αποκατάσταση μετά το τέλος της αθλητικής τους καριέρας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας, που αναμένεται να διεξαχθεί και μεταξύ αθλητών –τριών κι άλλων αθλημάτων, θα βοηθήσουν τον Σύνδεσμό μας , ώστε να μπορέσουμε να χαράξουμε δράσεις στοχευμένες στα θέλω και τις ανάγκες των αθλητών μας. Έτσι η δράση Dual Career του ΠΑ.Σ.Α.Π θα αποκτήσει μελλοντικά πιο ουσιαστικό και χρήσιμο ρόλο.

«Ο Διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π. μας ενημέρωσε για τον καινούργιο νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα σωματεία πλέον όταν τελειώνει το πρωτάθλημα θα πρέπει να συγκεντρώσουν υπογραφές από τους αθλητές ότι έχουν εξοφληθεί όλοι ή έχουν προχωρήσει σε διακανονισμό, προκειμένου να πάρουν άδεια για την επόμενη χρονιά. Επίσης μας ενημέρωσε για το match fixing, τους κινδύνους που ελλοχεύουν και για την υπεύθυνη στάση που πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλητές απέναντι στο στοιχηματισμο, ώστε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και το άθλημα. Η εντύπωση που μου έμεινε από τη συνάντηση είναι θετική και μολονότι πάντα υπάρχει κάποια δυσπιστία, θα πρέπει να το δούμε στην πράξη. Εύχομαι να λειτουργήσει, γιατί ακούγεται καλό για τους αθλητές και το ίδιο το άθλημα…» δήλωσε με το πέρας της συνάντησης ο λίμπερο του Άρη Θεσσαλονίκης, Μπάμπης Μπαμπαλιούτας.

Τις προσεχείς εβδομάδες θα πραγματοποιηθούν και άλλες συναντήσεις του εκπροσώπου του Συνδέσμου μας με περισσότερους αθλητές σωματείων της Volleyleague».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ