1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-03-2016 13:10

Καμπάνια για την ισότητα των φύλων από τον ΠΑΣΑΠ

Με αφορμή τον χθεσινό εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας αλλά και την προτεραιότητα που έχει για τον ΠΑ.Σ.Α.Π. το θέμα της Ισότητας των Φύλων (Gender Equality) στον αθλητισμό, ο Σύνδεσμός ανακοινώνει την έναρξη της καμπάνιας στα social media για την Ισότητα των Φύλων στον Αθλητισμό και δη των εργαζόμενων αθλητριών και κυρίως για τις ισότιμες συνθήκες εργασίας τους.

Στην προσπάθεια μάλιστα για την καλύτερη επικοινωνία του εν λόγω μηνύματος και την καλύτερη ενημέρωση του κοινού μέσω των social media, δημιούργησαμε το hashtag #GenderEqualityInSports & #WeAreWorkersToo, όπου κάνοντας χρήση μπορεί όποιος θέλει να εκφράζει και τις απόψεις του επί του θέματος.

Εξάλλου, το Σάββατο 12 Μαρτίου στη Ρώμη ο Διευθυντής του Συνδέσμου μας, Βασίλης Μηνούδης θα είναι επίσημος προσκεκλημένος στο ετήσιο Συνέδριο της UNI Europa, ως ομιλητής για τον αγώνα των Συνδέσμων των Αθλητών για την ίση μεταχείριση των εργαζόμενων αθλητριών στον Αθλητισμό. Μία πρόσκληση που αποτελεί ασφαλώς αναγνώριση, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, του αγώνα και των προσπαθειών που καταβάλλει ο ΠΑ.Σ.Α.Π. και στον εν λόγω τομέα.

pasap.eu

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ