1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-11-2015 12:00

Ο ΠΑΣΑΠ στις Βρυξέλλες

Πλουσιότερος σε ευρωπαϊκές εμπειρίες επέστρεψε από τις Βρυξέλλες ο Δ/ντής του ΠΑ.Σ.Α.Π. Β. Μηνούδης, όπου συμμετείχε στην Ολομέλεια της Επιτροπής της Ε.Ε. για τον Κοινωνικό Διάλογο στον Τομέα του Αθλητισμού.
Κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας ανακοινώθηκε από τη Commission η συνέχιση του προγράμματος για ακόμα 18 μήνες, γεγονός πολύ σημαντικό για την επιτυχή πορεία των συνομιλιών των εκπροσώπων εργοδοτών και εργαζόμενων, για τα σημαντικότερα θέματα του χώρου.

Παράλληλα καταρτίστηκε και το Πλάνο Δράσης για το 2016 με την ατζέντα θεμάτων, που θα συζητηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Τέλος στο Working Group που πραγματοποιήθηκε περί της προετοιμασίας Κοινής Δήλωσης (Joint Statement), σχετικά με το θέμα της Απασχολησιμότητας στον Αθλητισμό και ειδικότερα, όσον αφορά στους “Επαγγελματίες Αθλητές”,  τη Διπλή Σταδιοδρομία (Dual Career) ο Δ/ντής του ΠΑ.Σ.Α.Π., όντας εκ των βασικών εισηγητών, συνέβαλε τα μέγιστα με τις τοποθετήσεις του στη σύνταξη ενός πλήρους και ολοκληρωμένου κειμένου, που θα αγγίζει τα ουσιαστικά σημεία, τα οποία πρέπει να προβλεφθούν για την προετοιμασία των αθλητών για τη μετάβαση στη μετά αθλητισμό επαγγελματική και προσωπική ζωή.

Το επόμενο Working Group θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ