1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
03-12-2014 20:01

ΠΑΣΑΠ: «Ό,τι είναι καλό για τους αθλητές, είναι καλό και για το άθλημα»

Για μια ακόμη χρονιά ο ΠΑ.Σ.Α.Π βρέθηκε δίπλα στους κορυφαίους αθλητές.

Στην βραδιά της απονομής των βραβείων του "Επάθλου Novasports" σε βόλεϊ - πόλο, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου στην "Οδό Κασσάνδρας" στο Γκάζι, τιμήθηκαν ο πρώην ακραίος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Νίκολα Μιγιαήλοβιτς, η πρώην ακραία των Βριλησσίων και νυν της Λοκομοτίβ Μπακού, Εύα Χαντάβα αλλά και οι "rookies", ο πρώην κεντρικός της ΑΕΚ, Δημήτρης Χατζόπουλος, η διεθνής ακραία του Μαρκόπουλου, Αλεξάνδρα Ψωμά για τις επιδόσεις που πέτυχαν την περσινή σεζόν.

Κατά την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον νικητή του "Επάθλου Νοvasports", το βολεϊμπολίστα Νικολά Μιγιαήλοβιτς, που λόγω της απουσίας του Σέρβου, το βραβείο του ο κ. Μηνούδης παρέδωσε στον υπεύθυνο Μάρκετινγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Νίκο Νεγιάννη, ο διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π δήλωσε πως ο θεσμός των βραβείων Novasports αλλά και οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία αναδεικνύει τους πραγματικές πρωταγωνιστές του αθλήματος, συντάσσεται στο πνεύμα που διέπει τη φιλοσοφία του συνδέσμου μας.

«Η υψηλή ποιότητα ανεβάζει το επίπεδο του αθλήματος και αυτό ανεβάζει και την ποιότητα των Ελλήνων αθλητών, οπότε είναι καλοδεχούμενοι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση μου δίνεται η ευκαιρία να συγχαρώ τoν όμιλο Forthnet για αυτή την πρωτοβουλία».

Στον ΠΑ.Σ.Α.Π έχουμε ως «μότο» το εξής: «Ό,τι είναι καλό για τους αθλητές, είναι καλό και για το άθλημα», οπότε αυτή η πρωτοβουλία σας εντάσσεται στη φιλοσοφία μας, καθώς θέλουμε να αναδεικνύονται οι αθλητές, που είναι οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλητισμού. Σας ευχαριστούμε λοιπόν που το υπενθυμίζετε σε όλους κάθε χρόνο» τόνισε ο Βασίλης Μηνούδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ